Deszăpezire pe credit la Consiliul Judeţului

Deszăpezire pe credit la Consiliul Judeţului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* S-a cerut un raport asupra intervenţiilor * Unde-s… parazăpezile de altădată? *

Consilierul judeţean liberal Cătălin Paraschiv i-a solicitat preşedintelui Consiliului Judeţului, Eugen Chebac, în şedinţa de vineri, o informare despre starea judeţului care a trecut prin cod galben.

Preşedintele Chebac a dat şi pe loc câteva date, relatând despre cazurile medicale la care a fost necesară intervenţia celor de la Drumuri şi Poduri, societate a CJ.

Societate pe care preşedintele o vede ca pe una de intervenţii, mai bine dotată. Preşedintele Chebac a mai  informat că sumele alocate prin buget la CJ au fost mai mici decât cele necesare. Ce-i drept, de vreo cinci ani am avut ierni mult mai uşoare.

Chiar şi aşa, cu toate că suma pentru deszăpezire a fost „foarte mică”, au fost cumpărate pe credit combustibilul necesar şi alte materiale, pentru a se putea interveni, a mai spus preşedintele. 

Desigur, vom afla mai multe din viitorul raport. Poate, aşa cum întreba vineri un consilier judeţean, pe unde-ar mai putea fi… parazăpezile de altădată, la viscolul de zilele astea, micile baraje împotriva troienirii drumurilor  fiind înlocuite de automobilele înzăpezite.

Explicaţie foto: Afară ningea, înăuntru au venit colindătorii

Citit 1079 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.