Venirea primarului Hurdubae a golit organizaţia PMP Tecuci?

Venirea primarului Hurdubae a golit organizaţia PMP Tecuci?
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Potrivit unor informaţii publicate de presa tecuceană, organizaţia PMP Tecuci şi-ar fi prezentat demisia în bloc, oamenii fiind revoltați de înregimentarea în partid a fostului primar social-democrat Cătălin Hurdubae. Liderul organizaţiei judeţene PMP, deputatul Cătălin Cristache, afirmă că, până în acest moment, nu s-a înregistrat nicio demisie din filiala tecuceană. Există, însă, trei nemulţumiţi, a căror atitudine este speculată de adversarii politici ai PMP, deranjaţi de mişcarea politică a lui Hurdubae.

Parlamentarul ne-a declarat că liderul PMP Tecuci, Vasilică Mârza, a acceptat intrarea în echipă a lui Hurdubae şi că se fac pregătiri pentru campania electorală.

În condiţiile în care candidatul PMP la Primărie a primit aproximativ 200 de voturi, iar candidaţii la Consiliul Local Tecuci – 300, venirea lui Hurdubae în partid era singura soluţie, afirmă Cătălin Cristache. Acesta admite că, în trecut, l-a atacat virulent pe Hurdubae, a încercat chiar să strângă semnături pentru demiterea lui, dar afirmă că aceasta a fost doar luptă politică împotriva PSD.

Citit 2279 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Octombrie 2020 19:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.