Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Potrivit unor informaţii publicate de presa tecuceană, organizaţia PMP Tecuci şi-ar fi prezentat demisia în bloc, oamenii fiind revoltați de înregimentarea în partid a fostului primar social-democrat Cătălin Hurdubae. Liderul organizaţiei judeţene PMP, deputatul Cătălin Cristache, afirmă că, până în acest moment, nu s-a înregistrat nicio demisie din filiala tecuceană. Există, însă, trei nemulţumiţi, a căror atitudine este speculată de adversarii politici ai PMP, deranjaţi de mişcarea politică a lui Hurdubae.
Parlamentarul ne-a declarat că liderul PMP Tecuci, Vasilică Mârza, a acceptat intrarea în echipă a lui Hurdubae şi că se fac pregătiri pentru campania electorală.
În condiţiile în care candidatul PMP la Primărie a primit aproximativ 200 de voturi, iar candidaţii la Consiliul Local Tecuci – 300, venirea lui Hurdubae în partid era singura soluţie, afirmă Cătălin Cristache. Acesta admite că, în trecut, l-a atacat virulent pe Hurdubae, a încercat chiar să strângă semnături pentru demiterea lui, dar afirmă că aceasta a fost doar luptă politică împotriva PSD.

Citit 1565 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Octombrie 2020 19:06

1 comentariu

  • postat de Realitatea Joi, 15 Octombrie 2020 11:01 93.122.251.*** Link la comentariu
    1
    10

    Sunt lupi deghizați în oi, nu au niciun interes pentru populație, chiar și pentru cei care au votat pentru PMP.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro