Conferință de presă despre investiții și candidaturi. Ludovic Orban are susținerea liberalilor gălățeni
Foto: Marian Calestru

Conferință de presă despre investiții și candidaturi. Ludovic Orban are susținerea liberalilor gălățeni
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

După vizita de dimineață de pe șantierul podului peste Dunăre de lângă Brăila, președintele PNL, Ludovic Orban, a susținut, sâmbătă, 22 mai, o conferință de presă la Galați. La aceasta, a fost însoțit de deputatul George Stângă, președintele liberalilor gălățeni, de primarul tecucean Lucian Costin și de tânăra candidată a partidului la funcția de primar al orașului Târgu Bujor, Andra Costache.

Liderii liberali au trecut, mai întâi, în revistă proiectele de infrastructură rutieră, menite, conform lui Ludovic Orban, să reintroducerea arealului metropolitan Galați – Brăila pe axele de transport europene. Este vorba despre centura mare, drumul expres Galați – Brăila, centura ocolitoare a Tecuciului, podul peste Siret de la Cosmești, drumul expres Tișița – Albița, consolidarea podului de la Vama Giurgiulești, drumurile expres Brăila – Buzău, Brăila – Tulcea și Brăila – Focșani, dar și autostrada A7 ce traversează Moldova de la sud la nord. ”Prin aceste investiții se va genera o dinamică economică la care puțini gălățeni se pot gândi în ziua de astăzi, iar cel mai important lucru este să aducem investitori și capacități de producție și să oferim o șansă la carieră oamenilor de aici. Galațiul și Brăila vor arăta mult mai bine după finalizarea acestor investiții pe care le urmărim cu mare atenție”, a precizat același Ludovic Orban.

La rândul său, Andra Costache a declarat că decizia luată privind candidatura sa la Târgu Bujor vine în contextul în care dorește o schimbare în orașul natal, plecând de la premisa că trebuie configurat drumul întoarcerii acasă. ”Din păcate, vorbim despre un oraș prăfuit în care, în anul 2021, avem sobe la bloc, dar Târgu Bujor are viitor”, a precizat candidata liberală ce are un slogan concis: ”vreau, știu, fac” pentru alegerile locale parțiale ce vor avea loc, până la urmă, pe 27 iunie.

Nu în cele din urmă, liderul PNL Galați, George Stângă a precizat, fără echivoc, faptul că îl susține necondiționat pe actualul președinte Ludovic Orban în lupta electorală internă pentru un nou mandat la conducerea partidului. Această declarație vine în condițiile în care alte filiale județene ale PNL, cum ar fi, de exemplu, Clujul, se poziționează alături de actualul premier, Florin Cîțu, în aceeași competiție internă.

Citit 2301 ori Ultima modificare Luni, 24 Mai 2021 11:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.