Lucrări de reabilitare în șase localități din județ

Lucrări de reabilitare în șase localități din județ
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În ultimele zile au continuat lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere judeţene. Astfel, conform precizărilor președintelui Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, se toarnă asfalt pe DJ251A, în zona localităţii Nicopole și au loc lucrările de consolidare a infrastructurii pe drumul care leagă localităţile Vişina şi Buciumeni.

De asemenea, se reabilitează poduri, unele vechi de jumătate de secol, la Găneşti sau la ieşirea din comuna Griviţa spre Costache Negri. Tot la Grivița se amenajează trotuare, se construiesc şanţuri din beton pe DJ242A, în apropiere de Gănești și pe DJ254, în zona localităţii Călmăţui. În plus, pe DJ242A, în zona localităţii Găneşti, se lucrează la rigolele carosabile pentru preluarea apelor pluviale.

În paralel, ”continuă şi lucrările de tăiere a vegetaţiei de pe marginea drumului. S-a intervenit pe DJ242, în extravilanul localităţilor Viile, Târgu Bujor şi Vârlezi, iar în aceste zile se lucrează între Târgu Bujor şi Băneasa”, a adăugat Costel Fotea, pe propria pagină de socializare.

Citit 2495 ori Ultima modificare Duminică, 04 Iulie 2021 21:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.