Consiliul Județean caută alt constructor pentru Muzeul de Artă Vizuală
Foto: Marian Calestru

Consiliul Județean caută alt constructor pentru Muzeul de Artă Vizuală
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Investiția Consiliului Județean (CJ) Galați privind noua ”casă” a Muzeului de Artă Vizuală bate, în prezent, pasul pe loc. Luni, după-amiază, lucrările erau complet stopate, niciun muncitor nefiind prezent pe șantierul din Parcul Rizer.

Explicația pentru această stagnare o are președintele CJ, Costel Fotea: ”Reziliem contractul de execuție cu firma bucureșteană Midanne Invest Grup SRL, care s-a dovedit a fi un constructor total neserios, în ciuda faptului că toate plățile au fost făcute la timp de către noi. Nu ne rămâne decât să căutăm o altă companie care să finalizeze acest sediu de muzeu unicat, cu aspect futurist, dorit de toți gălățenii”.

În ciuda sincopei actuale, președintele CJ își menține optimismul. ”Totuși, trebuie arătat că lucrările sunt executate în proporție de circa 60 la sută. De acum încolo, accentul trebuie pus pe partea de construcții metalice. Ca atare, o firmă cu experiență în materie ar putea finaliza acest sediu al Muzeului de Artă Vizuală în doar patru-cinci luni”, a adăugat Costel Fotea.

Firma Midanne Invest Grup SRL nu este la prima ”abatere”. În urmă cu mai bine de o lună, Compania Națională de Investiții anunța demararea procedurii de reziliere a contractului cu același constructor în cazul Bazinului Olimpic de Înot din Brăila, semnat în urmă cu zece (!) ani.

Citit 4672 ori Ultima modificare Joi, 30 Septembrie 2021 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.