„Gesturi politice!”

„Gesturi politice!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Săptămâna trecută, înainte de pronunţarea Curţii Constituţionale, pensionarii gălăţeni au organizat un protest violent la adresa PDL, vărsându-şi năduful pe sediul ferecat al partidului de pe strada Universităţii.

Protestul a fost unul inedit şi nu doar pentru hotărârea vârstnicilor de a protesta în ploaia torenţială, ci şi pentru modalitatea de exprimare a nemulţumirilor: aruncarea peste gardul sediului PDL cu diverse produse alimentare, aluzie la pomenile electorale făcute de partid în campanie.

„Nu am prea mult ce să comentez, dar… găsesc că un astfel de protest era mai indicat în cazul în care Curtea Constituţională s-ar fi pronunţat altfel şi ar fi acceptat tăierea pensiilor… Dar aşa, fără o decizie de aşa natură, protestul nu prea s-a justificat. Cred că mai degrabă au fost acolo gesturi politice”, a declarat liderul PDL Galaţi, Mircea Toader, lăsând să se înţeleagă şi faptul că „printre protestatari am văzut şi pensionari cu pensii mari, cu afaceri” şi care nu ar fi deloc străini de anumite partide politice…

Explicaţie foto: Aşa a arătat curtea PDL, după atacul pensionarilor de săptămâna trecută

Citit 1800 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.