Sânge de la PDL?

Sânge de la PDL?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reducerile din administraţia publică locală vor duce la haos, ceea ce nu dă şanse de supravieţuire până la iarnă Guvernului Boc, crede deputatul PNL Victor Paul Dobre.

„Reducerea subprefecţilor nu se face în baza atribuţiilor pe care le au subprefecţii, ci în baza înţelegerilor politice, rămânând în funcţii cei puşi de UDMR şi partidul lui Oprea, de voturile cărora PDL are nevoie în Parlament… Ca urmare, <>”.

În plus, deputatul liberal este de părere că restructurările din primării, în baza numărului de locuitori sunt nedrepte, având în vedere că sunt comunităţi cu locuitori puţini, dar suprafeţe administrate foarte mari, şi alte comune, cu multă populaţie, dar suprafaţă mică.

În astfel de cazuri, numărul de personal restructurat nu poate fi acelaşi, pentru că fiecare comunitate are particularităţile sale de administrare.

„Alt exemplu: pe de o parte se reduce, de fapt, se măcelăreşte Poliţia Comunitară, dar, pe de altă parte, apare Legea Poliţiei Locale, deci, ce facem?, angajăm alţi oameni? În concluzie, pot să spun că a lucra <> este complet neproductiv”.

„După restructurare, administraţia locală se va afla într-o situaţie în care nu a mai fost niciodată. Şi la nivel central, în privinţa secretarilor de stat, rămân cei de la UDMR, ceilalţi şi pleacă cei de la PDL. Din perspectiva asta nu mă mai miră declaraţiile anumitor lideri PDL privind nemulţumirile din partid”.

„Vorbesc în perspectiva toamnei care sper că va aduce o moţiune de cenzură şi vom scăpa de acest Guvern”, a încheiat Victor Paul Dobre, care a vorbit de posibilitatea organizării de alegeri anticipate.

Citit 765 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.