Locuințe pentru tineri în dificultate - la Bereşti, microbuze nepoluante - la Fârţăneşti şi Priponeşti

Locuințe pentru tineri în dificultate - la Bereşti, microbuze nepoluante - la Fârţăneşti şi Priponeşti
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

La debutul lunii noiembrie, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a aprobat alte șase proiecte gălățene, cu finanțare prin Componenta 10 - Fondul local din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), ce totalizează puțin peste 14 milioane de lei.

Cea mai consistentă sumă revine oraşului Berești, pentru construirea de locuințe nZEB plus (fără pierderi energetice) pentru tineri aflați în dificultate, aproximativ 5,16 milioane de lei, în timp ce municipiile Galați și Tecuci actualizează documentațiile de urbanism (PUG) la valori de 3,79 milioane de lei, respectiv, 920.000 de lei.

Dezvoltarea durabilă a transportului verde în comuna Priponești, prin dotarea cu microbuze nepoluante și instalarea de stații de reîncărcare, beneficiază de o finanțare totală de 2,05 milioane de lei, iar, în mod similar, la Fârțănești va avea loc achiziția de mijloace de transport nepoluante, cu o valoare de 1,46 milioane de lei. În fine, la Bălășești, elaborarea PUG-ului și transpunerea sa în format GIS sunt finanțate cu aproximativ 673.000 de lei.

Citit 922 ori Ultima modificare Duminică, 13 Noiembrie 2022 18:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.