UNPR se pregăteşte de alegeri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) Galaţi este o filială aflată în proces de organizare. Potrivit declaraţiilor preşedintelui UNPR Galaţi, Dan Dobrea, partidul numără filiale în 38 de localităţi ale judeţului Galaţi şi are în jur de 2.600 de membri.

Deşi UNPR Galaţi are conducere (Dan Dobrea, la judeţ şi Viorel Mînzu, la municipiu), şefii sunt numiţi interimar, până la organizarea alegerilor, în cadrul conferinţei judeţene, ce urmează să se organizeze în luna septembrie.

Tot atunci se va stabili şi candidatul UNPR la funcţia de primar al comunei Schela, localitate unde alegerile locale parţiale au fost stabilite pentru data de 26 septembrie – ultima duminică din lună – potrivit Hotărârii de Guvern nr. 860, emisă pe data de 18 august.

Cât priveşte viitoarele alegeri pentru funcţia de primar al municipiului Galaţi, Dan Dobrea spune că partidul pe care îl reprezintă va avea un candidat propriu. „Oricum, dintre cei care şi-au anunţat  până acum dorinţa să candideze, nu avem intenţia de a-l sprijini pe niciunul”.

Citit 912 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.