În sfârșit, se asfaltează și la Berești

În sfârșit, se asfaltează și la Berești
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Conform președintelui Consiliului Județean (CJ) Galați, Costel Fotea, constructorul a început să asfalteze, marți dimineață, drumul județean care trece prin centrul orașului Berești. "În acest moment, se toarnă primul strat de asfalt, după ce tronsonul a fost modernizat de la zero, inclusiv partea de fundație a drumului. Acest segment face parte dintr-un amplu program de modernizare a 18 kilometri de pe DJ 242A, pe ruta Rădeşti - Cruceanu - Bereşti - Bereşti-Meria - Găneşti, în cadrul unei investiții de peste 10 milioane de euro. După ce vor fi turnate cele două straturi de asfalt pe drumul de la Berești și vor fi realizate marcajele rutiere, întreaga investiție de pe DJ 242A va fi finalizată", a menționat Costel Fotea, pe pagina sa de Facebook.

În prealabil, la Berești a fost nevoie de finalizarea lucrărilor de apă și canalizare, în cadrul amplei investiții prin POIM derulate în județ de operatorul regional Apă Canal SA.

Citit 1546 ori Ultima modificare Joi, 01 Iunie 2023 06:56

2 comentarii

  • postat de Beresteni
    Miercuri, 31 Mai 2023 10:04
    89.39.81.***
    Rugam pe aceasta cale pe domnul Costel Fotea (PSD) sa modernizeze asfaltul (sunt mari gropi, denivelari, ...) la drumul judetean DJ 242B din interiorul orasului Beresti. Tot pe aceasta cale il rugam pe domnul primar Bejan (PNL) sa modernizeze strada principala Valea Chinejii (sunt mari gropi, denive
    0
    0
  • postat de Cristi
    Miercuri, 31 Mai 2023 09:13
    86.34.187.***
    Amorsare data viitoare, tura asta nu e chiar obligatoriu nu? :))
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.