Reabilitarea străzilor din Tecuci, din ce în ce mai costisitoare

Reabilitarea străzilor din Tecuci, din ce în ce mai costisitoare
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Municipalitatea tecuceană continuă proiectele de reabilitare în oraș, de această dată prin lansarea unei proceduri simplificate de achiziție publică în vederea modernizării străzii Sg. Ștefan Puțanu. Valoarea investiției se ridică la aproximativ 1,44 milioane de lei, exclusiv TVA, cu finanțare asigurată din fonduri bugetare.

Conform datelor publicate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP/SICAP), lucrările incluse în acest proiect vor avea în vedere reabilitarea acestei artere de circulație, pe o lungime de 370 de metri și pe o lățime a părții carosabile de șase metri, în paralel cu amenajarea de trotuare cu lățimea de 1,5 metri pe o lungime de 740 de metri, de o parte și de alta a carosabilului. În plus, se intenționează realizarea unui sistem de colectare a apelor pluviale și amenajarea unui număr de cinci zone de acces din și către străzile laterale, fiecare în lungime de câte 15 metri.

Autoritatea contractantă este, în prezent, încă în așteptarea ofertelor constructorilor interesați, iar desemnarea câștigătorului ar urma să se decidă, în SEAP, conform criteriului "cel mai bun raport calitate-preț", ponderea componentei financiare fiind stabilită la 70%.

Citit 1397 ori Ultima modificare Marți, 13 Iunie 2023 13:01

1 comentariu

  • postat de Cristi
    Marți, 13 Iunie 2023 14:29
    86.34.187.***
    Aproape 4 milioane pentru Km de drum, hai ca nu v-ati uitat la bani, tecucenii au ,,fara numar! se stie!''
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.