Finanțări de peste 75 de milioane lei, prin PNI ”Anghel Saligny”

Finanțări de peste 75 de milioane lei, prin PNI ”Anghel Saligny”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

La Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației au fost semnate, în ultima perioadă, 136 noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții (PNI) ”Anghel Saligny”, în valoare totală de peste 1,58 miliarde de lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, prevăd modernizarea drumurilor de interes local, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a stațiilor de epurare a apelor uzate, precum și sistematizarea și construirea de șanțuri colectoare de scurgere și evacuare a apelor pluviale.

Mai concret, în județul Galați au fost semnate patru contracte pentru reabilitarea infrastructurii comunale din Foltești, Ivești, Pechea și Rădești, lucrări ce vor beneficia de finanțare prin PNI ”Anghel Saligny” în valoare totală de peste 53 de milioane de lei. În plus, a fost semnat și contractul pentru sistemul de canalizare și de înființare a stațiilor de epurare din Negrilești, estimat la 22,68 milioane lei.

Citit 790 ori Ultima modificare Miercuri, 09 August 2023 12:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.