Ajutor juridic de la partid împotriva băncilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ţărăniştii împrăştie „fluturaşi” cu noua ofertă *

Preşedintele interimar al Organizaţiei Municipale a PNŢCD Galaţi, Ion Macovei, a prezentat ieri protestul organizaţiei locale, precum şi o ofertă către gălăţeni, pe tema băncilor care-i păcălesc pe clienţi.

Liderul a prezentat unul dintre cei 2.500 de fluturaşi distribuiţi sâmbătă în cartierul Aviaţie, în cutii poştale, în total urmând difuzarea de 30.000 de fluturaşi în tot Galaţiul şi în alte oraşe din judeţ. În protest se spune, printre altele:

„Cetăţeni, aţi fost abandonaţi şi vânduţi băncilor comerciale (româneşti şi străine) de către instituţiile statului (Preşedinţie, Guvern, Banca Naţională etc.)!!! Banca Naţională (Mugur Isărescu) a fost cea care le-a aprobat băncilor tot felul de comisioane ascunse şi dobânzi exagerate. Aşa s-a ajuns ca în România să se practice unele dintre cele mai mari dobânzi din Europa, adevărate biruri bancare”.

Astfel, băncile care vor refuza să renegocieze contractele cu cetăţenii vor putea fi date în judecată de către aceştia, PNŢCD Galaţi punând la dispoziţie, gratuit, o echipă de jurişti, care îi aşteaptă la sediul partidului din strada Gării miercuri şi joi, între orele 17 şi 19. Iniţiativa ţărăniştilor gălăţeni ar putea să se extindă şi în celelalte filiale din ţară.

Citit 546 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.