Crin Antonescu refuză invitaţia lui Traian Băsescu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nu e catastrofă naturală, doar artificială – Guvernul Boc! *

„Precizând că nu este vorba despre vreo catastrofă naturală, ci de una artificială, cum ar fi Guvernul Boc”, preşedintele PNL Crin Antonescu a precizat că nu va da curs invitaţiei preşedintelui ţării, Traian Băsescu.

„Sunt teme importante, sunt teme serioase, partenerul de discuţii nu este serios şi din cauza aceasta noi am şi răspuns, am anunţat de fapt de mai multă  vreme şi ne respectăm hotărârile că noi la consultări cu preşedintele nu mai mergem decât în următoarele cazuri: consultări pentru alcătuirea unui nou guvern, consultări pentru dizolvarea parlamentului şi alegeri anticipate sau, doamne fereşte, situaţii speciale de catastrofe naturale, nu catastrofe artificiale cum ar fi Guvernul Boc”.

„Nefiind niciuna dintre aceste situaţii, nu vom participa la aceste consultări. Repet motivul, pentru că preşedintele, din punctul nostru de vedere, după ani şi ani de răbdare din partea noastră, şi-a pierdut definitiv calitatea de preşedinte moderator, de preşedinte echidistant, de preşedinte, care în virtutea acestor componente ale funcţiei sale poate şi trebuie să convoace asemenea consultări”, a declarat Crin Antonescu.

Citit 461 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.