„Interdicţie pentru cei cinci ˝care nu există˝”

„Interdicţie pentru cei cinci ˝care nu există˝”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Criticând modul în care parlamentarii PDL, UDMR şi PUNR nu au participat la votul moţiunii de cenzură, preşedintele PSD Galaţi, Dan Nica (FOTO), a ţinut să precizeze, clar, că niciunul dintre cei cinci parlamentari gălăţeni care nu a votat nu are ce căuta în PSD.

Reamintim că la moţiunea de cenzură, votată, miercuri, în Parlamentul României, s-au abţinut de la vot şi deputaţii PDL Mircea Toader, Carmen Axenie şi Mihail Boldea, senatorul PDL Marius Necula şi senatorul UNPR Laurenţiu Chirvăsuţă.

Cum aceştia au ales să nu voteze moţiunea, conform regulamentului, dânşii nici nu au … existat în sală, motiv pentru care Dan Nica a găsit de cuviinţă să îi denumească pe aceştia „parlamentarii care nu există”.    

Declaraţia lui Dan Nica vine în contextul în care, în ultimul timp, s-a discutat de mai multe ori despre varianta prin care deputatul PDL Mihail Boldea ar putea părăsi partidul, venind la PSD.

În plus, recent, în oraş a apărut şi informaţia potrivit căreia chiar senatorul PDL Marius Necula ar fi interesat să se reîntoarcă la PSD, intenţie care i s-ar fi atribuit – evident, tot pe „surse” şi fostului social-democrat, acum membru UNPR, Laurenţiu Chirvăsuţă.

„Vă infirm posibilitatea ca vreuna dintre aceste persoane să ajungă la PSD… Nu am dorinţa de a-i vedea în PSD pe niciunul din cei cinci”, a declarat preşedintele PSD Galaţi, Dan Nica.

Acesta a criticat „lipsa de conştiinţă” a parlamentarilor care nu au participat la votarea moţiunii de cenzură şi a spus că în cazul acestora a funcţionat „sindromul câinelui în faţa măcelăriei”.

Citit 1547 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.