Liberalii premiază excelenţa

Liberalii premiază excelenţa
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cea de-a XVII-a ediţie a premiilor PNL s-a desfăşurat, ieri seară, în sala Teatrului Muzical „Nae Leonard”. Conform tradiţiei pe care liberalii reuşesc să o menţină, an de an, în ciuda diverselor probleme – fie politice, fie economice – ediţia de seara trecută a dovedit că excelenţa, tinerele speranţe şi politica pot face casă bună împreună. 

Ca în fiecare an, au fost decernate premii de excelenţă, pe diverse domenii de activitate.

Astfel, „premiul pentru rezultate deosebite la învăţătură” a fost primit de elevul Mihai Răcoreanu, elev în clasa a XI-a A, la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”, Galaţi, premiul fiind înmânat de profesorul Gabriel Enache.

„Premiul pentru cultură” a fost oferit de către Săndel Dumitru, domnului General de brigadă în rezervă Neculai Staicu Buciumeni, un longeviv şi biologic, dar şi creativ, care, la   89 de ani se poate lăuda cu 62 de cărţi publicate. Tincuţa Vrabie a oferit reprezentantului Fundaţiei „Motivation Romania”, Gheorghe Ivanof,  „premiul pentru Social”.

„Premiul pentru sport”, un premiu îndrăgit de liberali, cu atât mai mult cu cât aceştia în au în „echipă” pe Marius Stan, a fost decernat, de această dată, în dublu exemplar.

Unul din cele două premii a mers către Ana Porgras, recent medaliată mondială la bârnă, iar cel de-al doilea premiu a fost decernat antrenorului echipei de fotbal Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu.

În timp ce Dorinel Munteanu a promis „în direct” gălăţenilor victoria echipei Oţelul, Ana Porgras le-a transmis cetăţenilor Galaţiului urările sale prin intermediul unui material video înregistrat.     

„Premiul pentru afaceri” a fost oferit de către Bogdan Manea, domnului Odi PAL, S.C. MAR-INA Prodprest S.R.L., Galaţi, în timp ce „Premiul pentru tineret” a fost oferit de Raul Mihailov domnului Daniel Vrabie, project manager la Şantierul Naval Damen, Galaţi.

Desigur, ca în fiecare an, liberalii nu au uitat să ofere premii şi reprezentanţilor presei. În acest an, Laurenţiu Ichim a oferit „premiul pentru presă” cunoscutului jurnalist de investigaţii Ticu Ciubotaru (corespondent „România Liberă” şi preşedinte al Asociaţiei Jurnaliştilor „Dunărea de Jos”). Cel de-al doilea premiu pentru presă a fost decernat domnişoarei Miruna Mihailovici (VOX-TV Galaţi).

În final, preşedintele liberalilor gălăţeni, Victor Paul Dobre i-a oferit „Premiul POLITICIANUL ANULUI”,  preşedintelui PNL, Crin Antonescu.

Citit 893 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.