Preşedintele PNL Crin Antonescu, la Galaţi

Preşedintele PNL Crin Antonescu, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele PNL Crin Antonescu se va afla, vineri, 25 noiembrie şi sâmbătă, 26 noiembrie,  la Galaţi, unde participă la cea de-a 18-a ediţie a Galei Premiilor PNL, dar şi la alte acţiuni specifice, organizate de partid. Conform programul vizitei, vineri, Crin Antonescu se va afla la Şendreni, şi ulterior, la Vânători, unde în prezenţa primarilor liberali Paul Cristea şi, respectiv, Sicuţa Murgu, va asista la inaugurarea a două obiective de interes local – sala de sport din Şendreni şi Căminul Cultural din satul Odaia Manolachi, comuna Vânători.

De la ora 12.30, Crin Antonescu se va afla alături de membrii organizaţiei de tineret a PNL Galaţi, care vor  depune flori la statuia marelui om politic şi de stat I. C. Brătianu, de pe Faleza Dunării. De la ora 18.00, Crin Antonescu va participa, la Teatrul Muzical „Nae Leonard, la cea de-a 18-a ediţie a Galei Premiilor PNL – eveniment anual de tradiţie pentru liberalii gălăţeni.

Vizita liderului liberal va continua sâmbătă, când va participa la inaugurarea noului dispensar din comuna Pechea, dar şi la un miting, desfăşurat la Căminul Cultural, după care, de la ora 12.30, se va afla la Tecuci, unde se va desfăşura, în premieră, Gala Premiilor PNL, organizată de filiala locală a PNL. 

 

Citit 2479 ori Ultima modificare Joi, 24 Noiembrie 2011 16:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.