Gheorghe Saghian, întâi absent, acum mut!

Gheorghe Saghian, întâi absent, acum mut!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Este pentru a doua oară în decurs de doar câteva luni în care senatorul PSD de Galaţi Gheorghe Saghian se remarcă în topul unor clasamente  care nu sunt nici pe departe lăudabile. După ce s-a aflat în topul parlamentarilor cu cele mai multe absenţe - realizat de Institutul pentru Politici Publice - senatorul PSD se remarcă acum într-un alt studiu, realizat de realitatea.net.

Potrivit acestui studiu, în Parlamentul României există 26 de aleşi care s-au remarcat prin cuvântările scurte susţinute în Senat sau Camera Deputaţilor. Vorbim despre discursuri de 26 sau 29 de secunde - care i-ar putea face să pălească de invidie pe protagoniştii filmului „Dispari în 60 de secunde!” - , dar şi despre discursuri ceva „mai lungi” de 38-57 de secunde!

Din cei 26 de parlamentari remarcaţi în studiul realitatea.net că au tăcut în timpul mandatului lor, unul singur este gălăţean - Gheorghe Saghian. Potrivit studiului, acesta este unul din cei trei parlamentari care nu s-au remarcat decât prin depunerea jurământului, la investirea în funcţie.

Din păcate, Gheorghe Saghian nu a putut fi contactat, ieri, telefonic, pentru a-şi exprima un punct de vedere vizavi de acest subiect. Pe de altă parte, topul nu relevă nimic nou; singura conferinţă de presă notabilă susţinută de Saghian a fost în campania din 2008, înainte de a fi ales senator, când a apărut în faţa camerelor de luat vederi bătut şi când a lăsat să se înţeleagă că este victima unor răzbunări politice.

Citit 2288 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Decembrie 2011 16:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.