Şedinţele CJ au devenit săptămânale
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Şedinţele CJ au devenit săptămânale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

La numai o săptămână după şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean, 25 de consilieri au convocat pentru vineri o nouă întâlnire, de această dată extraordinară, pentru a dezbate patru proiecte de hotărâre ce nu suportă amânare. Vorbim în primul rând despre alocarea sumei de 340.000 lei din fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Consiliului Judeţului Galaţi pentru Consiliul Local al Comunei Scânteieşti, bani care ar urma să fie folosiţi pentru refacerea şcolii gimnaziale, distrusă de un incendiu.

De asemenea, pe ordinea de zi se va afla şi un proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 24.695 lei din fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Consiliului Judeţului Galaţi pentru Consiliul Local al Comunei Corod în vederea construirii unui şanţ de preluare a apelor pluviale din zona Vlamnic-Dobriţa şi descărcarea acestora prin subtraversarea D.J. 251 în pârâul Corozel. Se va discuta şi despre alocarea sumei de 315.658 lei din fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Consiliului Judeţului Galaţi pentru Consiliul Local al Comunei Oancea în vederea construirii de urgenţă a remizei P.S.I..

În fine, pe ordinea de zi se va afla şi documentaţia necesară începerii lucrărilor de intervenţii pentru obiectivul de investiţie „Reparaţii capitale pentru reabilitare secţie Neurochirurgie şi Chirurgie Vasculară” din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Galaţi.

Citit 1179 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Mai 2012 17:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.