Şedinţele CJ au devenit săptămânale

Şedinţele CJ au devenit săptămânale

Foto: Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

 

La numai o săptămână după şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean, 25 de consilieri au convocat pentru vineri o nouă întâlnire, de această dată extraordinară, pentru a dezbate patru proiecte de hotărâre ce nu suportă amânare. Vorbim în primul rând despre alocarea sumei de 340.000 lei din fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Consiliului Judeţului Galaţi pentru Consiliul Local al Comunei Scânteieşti, bani care ar urma să fie folosiţi pentru refacerea şcolii gimnaziale, distrusă de un incendiu.

De asemenea, pe ordinea de zi se va afla şi un proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 24.695 lei din fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Consiliului Judeţului Galaţi pentru Consiliul Local al Comunei Corod în vederea construirii unui şanţ de preluare a apelor pluviale din zona Vlamnic-Dobriţa şi descărcarea acestora prin subtraversarea D.J. 251 în pârâul Corozel. Se va discuta şi despre alocarea sumei de 315.658 lei din fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Consiliului Judeţului Galaţi pentru Consiliul Local al Comunei Oancea în vederea construirii de urgenţă a remizei P.S.I..

În fine, pe ordinea de zi se va afla şi documentaţia necesară începerii lucrărilor de intervenţii pentru obiectivul de investiţie „Reparaţii capitale pentru reabilitare secţie Neurochirurgie şi Chirurgie Vasculară” din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Galaţi.

Citit 1008 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Mai 2012 17:20

1 comentariu

  • postat de Cetatenii Joi, 03 Mai 2012 09:01 Link la comentariu
    0
    0

    CJ, sa aloce bani pentru plombarea in aceasta primavara a drumurilor din nordul judetului : Beresti , Plesa , ....

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.