Urmează serial cu candidaţii la locale

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând de vineri şi până săptămâna viitoare, "Viaţa liberă" vă oferă, zilnic, câte o pagină dedicată candidaţilor la alegerile locale. Cine sunt aceştia, de ce candidează, ce profesii au, ce preferinţe politice au sau dezamăgiri politice au trăit până acum, toate aceste informaţii vor fi puse la dispoziţie de cotidianul nostru. 

Vineri, veţi puteţi citi o pagină dedicată candidaţilor USL - cine sunt ei, care este raportul de forţe politice între cele trei partide componente şi nu în ultimul rând, care sunt numele noi şi care consilierii care au primit "verde" de la partid pentru a-şi încerca forţele într-un nou mandat. 

În ediţia de sâmbătă, ziarul vă va oferi o pagină întreagă dedicată proiectului candidaţilor independenţi. Cine sunt ei, de ce nu au ales să aibă în spate un partid politic şi mai ales ce aduc ei nou în oraş, sunt întrebări la care veţi găsi răspunsuri.

Luni, cotidianul vă prezintă o pagină dedicată candidaţilor Alianţei Pentru Progres, iar marţi una cu candidaţii celorlalte partide înscrise în cursa electorală.

Citit 1258 ori Ultima modificare Joi, 03 Mai 2012 00:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.