La doar câteva zile de la constituire, comisiile din CJ se modifică din nou
Foto: Foto: Ionatan Țuțu

La doar câteva zile de la constituire, comisiile din CJ se modifică din nou
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Odată cu desemnarea celor doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţului Galaţi, aleşii judeţeni au fost nevoiţi să reorganizeze şi comisiile de specialitate, formate în şedinţa de constituire.

În aceste condiţii, potrivit negocierilor politice dintre partidele care formează legislativul judeţean, comisia pentru promovarea programelor integrate de dezvoltare partenerială locală, judeţeană, regională şi europeană, condusă de Dan Lilion Gogoncea, va rămâne cu doar cinci membri, faţă de şapte câţi a avut iniţial.

Aleasă vicepreşedinte al CJ, Tania Bogdan va lăsa liber locul din comisie, iar Carmen Pintilie a fost mutată la Comisia pentru asistenţă şi protecţie socială, acolo de unde a plecat tot către un cabinet de vicepreşedinte Cornel Hamza.

Dacă la constituire această comisie avea două locuri vacante, acum mai este doar unul, deoarece UNPR a desemnat deja un înlocuitor pentru Eugen Chebac, în persoana Gabrielei Munteanu. Cel de-al cincilea loc va fi atribuit unui membru PD-L, cel mai probabil lui Ion Ştefan, după ce acesta îşi va rezolva problemele în Contenciosul Administrativ. Structura şefilor de comisii rămâne neschimbată faţă de cum s-a stabilit în şedinţa de constituire a legislativului judeţean.

Citit 1952 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Iulie 2012 19:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.