Vezi unde va fi situat cel mai nou complex de agrement din Galaţi

Vezi unde va fi situat cel mai nou complex de agrement din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pădurea Gârboavele s-ar putea transforma în următorii ani într-un complex de agrement în adevăratul sens al cuvântului. Consiliul Judeţului Galaţi a depus spre finanţare un proiect de “Conservare a biodiversităţii în Pădurea Gârboavele, judeţul Galaţi” în cadrul Programului Operaţional Sectorial „Mediu” 2007-2013, Axa Prioritară 4 ”Implementarea Sistemelor Adecvate de Management pentru Protecţia Naturii”. Potrivit county-managerului Costel Fotea, în arealul Pădurea Gârboavele urmează a fi creat un circuit ce va include tabăra şcolară, herghelia de la Tuluceşti şi Muzeul Satului, locuri pentru grătare, dar şi folosirea celor două lacuri existente pentru pescuit sportiv sau plimbări cu hidrobicileta. CJ şi-a asumat, vinerea trecută, în şedinţa extraordinară, obligaţia de a nu trece Pădurea Gârboavele în domeniul privat pe perioada de implementare a proiectului şi o perioadă de cinci ani de la finalizarea acestuia.

Citit 2573 ori Ultima modificare Luni, 08 Octombrie 2012 22:12

6 comentarii

 • postat de UN GALATEAN
  Joi, 11 Octombrie 2012 15:12
  >
  HA-HA-HA!!!
  CE BIODIVERSITATE SA CONSERVATI, "DOMNULE CONSILIU JUDETEAN"? MARLANUL GRATARAGIU, COCALARUL MANELIST SAU MELTEANUL CU NEVASTA+SOACRA+4/5 PURADEI+PATURA FAMILIEI, TOTI CEI ENUMERATI CA FIIND SPECII GALAGIOASE, IMPUTITE SI IMPRASTIETOARE DE GUNOI PRIN PADURE?
  DACA TOT INTENTIONATI SA-I CONSERVATI, PUNETI-I LA BORCAN SI LUATI-I ACASA!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Galatean
  Marți, 09 Octombrie 2012 19:46
  Scapati orasul de mizerie intai ca de vise si cai verzi pe pereti suntem satui ! Oare se sinchiseste cineva sa citeasca sesizarile noastre pe aici ? Eu cred ca ne batem capul de pomana !?!
  0
  0
  Raportează
 • postat de @albu
  Marți, 09 Octombrie 2012 10:01
  E greu de inteles ca vor fi umplute cu apa............
  0
  0
  Raportează
 • postat de albu
  Marți, 09 Octombrie 2012 09:48
  acele 2 lacuri despre care se vb in articol sunt secate,unul se afla situat pe buza muzeului satului ,locatie in care am fost duminica aceasta...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Galati
  Marți, 09 Octombrie 2012 09:32
  Din abundenta atator investitii si modernizari de parcuri despre care VL ne tot informeaza prompt, macar una sa o vedem si finalizata. Ca din declaratii, proiecte si studii pe hartie, orasul asta e sublim. Realitatea e doar alta.
  Pana la Garboavele, puneti manuta si reabilitati ce exista in oras, ca aici traiesc oamenii. In ditamai zona cuprinsa intre Mazepa II, Centru, Port nu exista un amarat de parc pentru copii, intretinut la minima decenta.
  S-a intrebat cineva oare pe unde isi petrec timpul liber copii din 3 cartiere ? Se ingramadesc ca sardelele pe unde apuca. In dupa-amiezele de vara, densitatea de copii din asa zisul parc amplasat intre R1 si R2, depaseste pe cea din marile centre urbane ale Europei. Macar montati un robinet la fantana arteziana si micsorati-i debitul, sa nu mai fie parcul o balta, daca altceva e imposibil de rezolvat. Macar atat !
  Nici un "profet" din Primarie nu se sinchiseste sa vada asta. O fi sub demnitatea domniilor lor, probabil.
  Au probleme galactice de rezolvat, nu se incurca cu asemenea maruntisuri. Dupa finalizarea serialului de maxima audienta "Tunuri imobiliare" veniti si pe la noi, prin urbe ?
  Pana la plimbari prin Viena, vizitati Tulcea si intrebati-l pe primarul de acolo cum de a reusit sa realizeze ceea ce pentru noi, galatenii, inca sunt vise.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Pietonul
  Marți, 09 Octombrie 2012 08:07
  Pacat ca padurea e accesibila numai celor cu masini particulare.Muritorii de rand, adica cei fara masini nu pot ajunge acolo.Primaria nu este interesata sa introduca un mijloc de transport in comun pentru toata lumea.Macar vara traseele care merg la METRO, ar putea fi prelungite pana la Garboavele (macar sambata si duminica).
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.