După "inflaţia" de parlamentari: Pregătiri pentru modificarea legii electorale
Foto: Foto: Florin Matei

După "inflaţia" de parlamentari: Pregătiri pentru modificarea legii electorale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul social-democrat Dan Nica a declarat la sfârşitul festivităţii de înmânare a certificatelor de parlamentar că regretă numărul mare de parlamentari. Potrivit acestuia nu ar trebui admişi în Parlament cei care au ieşit pe locurile doi şi trei. „Din punct de vedere moral cred că cei care sunt pe locurile doi şi trei nu aveau ce să caute în acest Parlament. Ca să fii în Parlamentul României trebuie să câştigi majoritatea voturilor pe care le dau oamenii în colegiul respectiv. Cum poate cineva să aibă încredere în cineva care nu a câştigat Colegiul? E un lucru pe care nu pot să îl înţeleg”, a spus Nica. Deputatul a precizat că, în prima sesiune a anului 2013, va veni cu propuneri de modificare a sistemului actual al alegerilor parlamentare, astfel încât "să avem o lege electorală adevărată".

Citit 1150 ori Ultima modificare Vineri, 14 Decembrie 2012 18:16

2 comentarii

 • postat de Zap
  Marți, 18 Decembrie 2012 13:08
  Si ca si in Ungaria partidul / alianta "majoritara" votata de tembelioizi "modifica" constitutia putin, ce atata legislatie...
  Sa se poata fura in voie ce mama masii, prea ii mai prindeau astia de la Politie ( cand nu erau unshi bineinteles si ei bine ).
  Urmeaza sa dam puteri absolute parlamentarilor si gata.
  Inapoi cu 22 de ani !
  0
  0
  Raportează
 • postat de Optimist
  Duminică, 16 Decembrie 2012 15:47
  Gata, s-a rezolvat, turnatorii securisti schimba si constitutia sa nu-i mai deranjeze ANI sau DNA si sa fie parlamentari pe vecie! Mi-e scarba ca traiesc in orasul asta si mai am o singura speranta: sa reinvie miscarea care a avut in frunte mintile luminate ale Romaniei:Mircea Eliade, Noica,Tutea,Nae Ionescu, Blaga, Goga! Ce avem acum in frunte reprezinta procentul cocalarilor ramasi in tara fiindca e o realitate: elitele se afla in strainatate. Ei sug din imprumuturile facute la FMI si mai pun cate un bir in carca celor care inca muncesc, dar asta nu poate continua la infinit! Somn usor,Romania!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.