Reabilitare după vrerea edililor: Modernizarea străzilor din doi în doi

Reabilitare după vrerea edililor: Modernizarea străzilor din doi în doi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Chiar dacă mai multe străzi din Valea Oraşului au fost incluse într-un proiect de reabilitare şi extindere a reţelelor de apă şi de canalizare, se pare că planul a prins străzile pe sărite. Dimitrie Cantemir nu a fost cuprinsă în pachet, Crişana arată de parcă nu ar fi fost asfaltată, iar Griviţei este asfaltată numai într-o mică parte.

„În proiectul de reabilitare a străzilor din Valea Oraşului au fost omise cele două străzi - str. Crişana şi str. Dimitrie Cantemir, cred că nu s-au numărat corect străzile. Cei care au lucrat în zonă au plecat de la sfârşitul anului trecut, aşa că nu ne rămâne decât să aşteptăm ... să plouă. Ca mulţi alţii din oraşul acesta, trebuie să suportăm prostia şi neglijenţa altora”, ne-a semnalat unul dintre cititorii noştri. La verificarea din teren a reieşit, totuşi, că strada Crişana ar fi fost asfaltată, în schimb îi dăm dreptate cititorului în cazul Dimitrie Cantemir.

În 2011 a început reabilitarea străzilor Gloriei, Sculpturii, Canalului, Vidra, Daciei, Sulinei, Ghecet, Elicei şi Sălişte, iar lucrările, în valoare de 5,5 milioane de lei, au fost executate de ICMRS şi Atlas, dar se pare că Dimitrie Cantemir, localizată în imediata apropiere a celor modernizate, a fost omisă de proiectant, dar şi de către edili. Cam în aceeaşi situaţie se află şi Griviţei, care este asfaltată numai până la jumătate. Străzile, care sunt pavate cu piatră cubică, arată ca la ţară. Din cauza vechimii şi uzurii pietrelor, acestea nici măcar nu se mai observă. Sunt mai mult pământ decât piatră.

Citit 2133 ori Ultima modificare Duminică, 13 Ianuarie 2013 16:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.