Judeţul Galaţi, în parteneriat cu tulcenii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O acţiune pentru susţinerea capacităţii administrative în Regiunea de Dezvoltare 2 Sud-Est, având ca obiectiv judeţul Tulcea, a fost aprobată de consilierii de la Consiliul Judeţului Galaţi.

CJ Tulcea speră să implementeze, cu ajutorul gălăţenilor, prin câştigarea unei finanţări europene, sistemul de management al calităţii SR EN9001:2000 la nivelul său şi a unităţilor subordonate, pentru a îmbunătăţi serviciile publice, în cadrul procesului de descentralizare.

„Consiliul Judeţului Galaţi a fost cooptat ca partener având în vedere că are experienţa necesară în ceea ce priveşte managementul calităţii”, scrie în expunerea de motive a proiectului iniţiat de preşedintele CJ Galaţi, Eugen Chebac.

Este vorba despre „un proces de cooperare pe termen lung” şi „un model de bună practică pentru instituţiile publice din judeţele Galaţi şi Tulcea”, mai aflăm din document.

Ajutorul nu implică cheltuieli la nivelul bugetului CJ Galaţi, ci desfăşurarea aici a unui seminar tematic privind instrumentele specifice implementării managementului calităţii precum şi o vizită de lucru a tulcenilor la Consiliul gălăţean.

Citit 1419 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.