Consiliul Local a stabilit subvenţiile către ONG-uri
Foto: Foto: Vasile Caburgan

Consiliul Local a stabilit subvenţiile către ONG-uri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai multe asociaţii şi fundaţii din Galaţi se vor bucura anul acesta de subvenţii de la bugetul local, după ce în ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local au fost aprobate un număr de 19 convenţii de parteneriat şi sprijin în acordarea serviciilor de asistenţă socială.

Astfel, Alianţa Romilor din judeţul Galaţi va primi o subvenţie în valoare de 29.294 de lei, pentru serviciile de la Centrul de sprijin social pentru romi, Asociaţia Filantropică “Sf Antonie Cel Mare” va primi o subvenţie în valoare de 118.536 de lei, Fundaţia „Cuvântul Întrupat” va primi în 2013 o subvenţie în valoare 54.167 de lei pentru Centrul de zi pentru copii aflaţi în dificultate „La vale”, Fundaţia „Familia” va primi 114.583 de lei pentru Centrul comunitar pentru victime ale violenţei în familie şi pentru Centrul copiilor din familiile aflate în dificultate.

Convenţii în acest sens au fost aprobate şi cu Fundaţia de Sprijin a Vârstnicilor, care va primi 83.333 de lei pentru două proiecte, cu Fundaţia „Împreună”, care va primi 77.417 lei pentru două centre, cu Fundaţia „Inimă de copil”, care va primi subvenţii în valoare de 41.667 lei pentru proiectul „Centrul de zi pentru copiii din familii în dificultate”, iar Asociaţia Filantropică Creştin Ortodoxă „Sfântul Vasile cel Mare” va primi subvenţii în valoare de 374.974 de lei pentru derularea a două proiecte. Asociaţia persoanelor cu handicap „Sporting Club” va primi un ajutor bănesc de la bugetul local de 60.000 de lei pentru derularea unui proiect de recuperare fizică şi reintegrare socială.

În Consiliu au mai au fost aprobate parteneriate pentru finanţarea Parohiei Sf. Spiridon cu 164.037 de lei şi Parohiei Pogorârea Sf. Duh cu 137.537 de lei. De asemenea, au fost aprobate patru parteneriate între Cantina de Ajutor Social şi Fundaţia Familia, Împreună şi Inimă de copil pentru acordarea mesei unui anumit număr de persoane.

Citit 1553 ori Ultima modificare Duminică, 17 Martie 2013 16:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.