GALERIE FOTO / Halal sezon estival! Plaja Dunărea îi întâmpină pe gălăţeni în condiţii mizere

GALERIE FOTO / Halal sezon estival! Plaja Dunărea îi întâmpină pe gălăţeni în condiţii mizere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deschisă de pe 18 mai, Plaja Dunărea îşi aşteaptă clienţii cu nisip plin de mucuri de ţigări,  bazin fără apă, ruginit şi nevopsit, dar şi cu mozaic şi dale sparte * Reponsabilii au evitat să dea ochi cu presa să se ne spună ce au de gând să facă


Cei care vor să prindă puţin bronz înainte de a pleca la mare sunt aşteptaţi la Plaja Dunărea într-o atmosferă mai degrabă jalnică, de fapt aceeaşi ca în fiecare an. Totul pare că stă în loc în ceea ce ar trebui să fie principalul loc de agrement pentru gălăţeni. Duşurile sunt aceleaşi bare îndoite, cişmelele sunt tot fără robinet, iar bazinele tot ruginite. A mai trecut un an în care nu s-a făcut nimic. La faţa locului nu am dat decât de doi oameni care vopseau nişte mese pentru una dintre terasele plajei şi cam asta pare să fie singura modernizare de care vom avea parte în acest an... Teoretic, Plaja Dunărea este deschisă pentru gălăţeni din weekend-ul trecut, dar asta numai pentru nisip, toalete şi duşuri. Bazinele au rămas seci. Prin urmare, după modul în care arată, zona de agrement, fie şi deschisă, arată ca şi cum... ar fi închisă.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

 

Citit 5024 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Mai 2013 17:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.