Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
6 comentarii

Consiliul Judeţului Galaţi a adoptat 325 de hotărâri şi a emis 576 de dispoziţii în 2012, potrivit raportului de activitate al preşedintelui Consiliului Judeţului. Acestea s-au aprobat în 22 de şedinţe, respectiv într-o şedinţă de constituire, 11 şedinţe ordinare şi 10 şedinţe extraordinare. Cele mai multe hotărâri adoptate, respectiv 130, au vizat probleme organizatorice şi de personal, 95 au vizat probleme privind bugetul local al Consiliului Judeţului (adoptări, rectificări, alocări de sume, finanţări de investiţii, taxe, etc), 56 au fost referitoare la probleme de tehnică, investiţii, drumuri şi transport, 26 au fost cu referire la probleme de relaţii interne şi internaţionale (parteneriate în vederea implementării unor proiecte) şi 18 hotărâri au fost despre probleme de patrimoniu (transmiterea de imobile, preluare de baze materiale aflate în domeniul privat al statului).

Fiecare cu hotărârile lui

Chit că a fost cam fost scump la vedere şi la vorbă de când a devenit preşedinte al Consiliului Judeţului Galaţi, Nicolae Bacalbaşa a fost, dacă ar fi să dăm crezare statisticilor referitoare la proiectele de hotărâre iniţiate, mai activ decât Chebac. Astfel, potrivit raportului de activitate pe anul trecut, Bacalbaşa, de la instituirea lui în funcţia de preşedinte al CJ Galaţi, în 24 iunie, până în decembrie 2012, se poate lăuda cu un număr de 124 de proiecte de hotărâre iniţiate, din 233 adoptate. Fostul preşedinte, Eugen Chebac, are în palmares, în perioada 30 ianuarie - 30 mai, 79 de proiecte de hotărâre din 92 adoptate. Dacă ar fi să nuanţăm, pe cifre cel puţin, dacă ţinem cont de proporţia dintre proiectele iniţiate şi cele adoptate, Chebac a iniţiat mai mult de trei sferturi din cele adoptate, iar Bacalbaşa a iniţiat cam jumătate dintre cele adoptate.

Citit 1734 ori Ultima modificare Joi, 23 Mai 2013 11:24

6 comentarii

 • postat de cetateanul turmentat Vineri, 24 Mai 2013 21:21 Link la comentariu
  0
  0

  Bacalbasa? Mai mult o scalda in deplasari... Si bine face ca si asa e varza in administratie. Oameni buni9 , mai ganditi cand votati. Cum sa puneti pe o functie de raspundere unul peste 70 de ani? La varsta asta multi dau in mintea copiilor (ca sa ma exprim mai usurel) . Cum unul de 70 de ani credeti ca poate face fata unei functii cere niste calitati si putere de munca? La alegerile viitoare sa va mai tineti generatia a treia inchisa in casa ca uite ce aleg , si cum ei sunt majoritari nu m-as mira ca data viitoare sa-l aleaga pentru un nou mandat ca poate se mumifiaza , ca si Nicolae, pe scaunul de presedinte.
  Dar se aude un zvon ca Nichita fiind incompatibil , se va organiza alegeri pentru deputati in colegiul sau. Cum Bacalbasa n u sta bine nici cu ai lui din PSD si mai ar avea nevoie si de un pic de imunitate ar fi acceptat sa candideze pentru deputat .Pana la alegeri ar urma ca Hamza sa ii tina locul , iar cand se vor face alegeri pentru CJG , Nichita careisi va rezolva problemele de incompatibilitate va candida pentru presedentie. Adica si in continuare cu Stan si Nichita "viitor de aur (era sa zic de ca....) urbea noastra are". In orasul asta industrializat fortat in 60-70 , si "culturalizat' cu scolitii (din toata tara) de la CSG, azi tineri pensionari , naraviti in ale comunismului , avem cei mai de ra....t sefi de partide care nu-i mai vedem schimbati vreodata si alesi pe spranceana :Paslaru, Toader, Rosca (asta e platita sa doarma in parlament) . Cei care mai misca prin parlament , ori nu prea sunt inghititi de partid , ori de Spiderman... Apropo Bacalbasa a ramas memorial cu rolul lui de la Antenuta..

  Raportează
 • postat de Ion Vineri, 24 Mai 2013 09:19 Link la comentariu
  0
  0

  Eu sunt un cetatean obisnuit asa ca nu stiu dedesubturile din CJ. am insa o inrebare firesca: Bacalbasa asta mai traieste?. Ma gandesc ca functia l-o fi anestezi de tot!

  Raportează
 • postat de Marius Stanica Vineri, 24 Mai 2013 08:56 Link la comentariu
  0
  0

  Bacalbasa de cand a venit nu face decat sa haituiasca vechii in functie, ca sa ii demita, sa isi aduca el interpusii si pilele, pe tot felul de motive inventate !

  ce credeti ca ii sta mintea la munca ?

  Raportează
 • postat de Batman Vineri, 24 Mai 2013 08:48 Link la comentariu
  0
  0

  Bacalbaşa - un porc !

  Raportează
 • postat de george 2 Vineri, 24 Mai 2013 07:10 Link la comentariu
  0
  0

  ce hotarari a adoptat bacalbasa? habar nu are pe ce lume traieste. este tras doar de curent , de asta apar atatea hotarari pe numele lui. el de 1 an face doar politie politica , cu auditul in frunte si cu acea echipa pomenita mai jos de navadaru si marin, doi psihopati, care nu stiu cum ii cheama dar care si-au batut joc de oamenii aia din colectiv. asta trebuia sa scrie in raport, cate dosare de urmariri la audit a facut bacalbasa, cate dosare la comisia de disciplina a facut, cati oameni a dat afara bacalbasa, prin armele lui letale si rau mirositoare navadaru si marin !

  Raportează
 • postat de George Joi, 23 Mai 2013 22:15 Link la comentariu
  0
  0

  Bacalbasa nu a facut absolut nimic pentru Galati. Si galatenii ar trebui sa-si dea seama ca au fost mintiti! In fruntea CJ a ajuns un om cu grave probleme psihice, cu apucaturi tortionare, cu vechi apucaturi comuniste si cu putina minte. Are creier doar pentru a se razbuna, pentru a face rau si pentru a aduna bani numai pentru el. Caci la PSD nu da nimic. Face scandal cand in CJ se fac achizitii de 150 de lei. Urla si vorbeste urat angajatilor. Ii injura! Ii umileste. Isi umileste colegii de partid - vezi Butunoiu de la ATOP (oricum merita)! Isi tortureaza colaboratorii care i-au fost loiali - consiliera personala si pe George de la Audit. Se razbuna pe cei care i-au dat informatii din interior - vezi Tudor Luciano care probleme mari de tot. Are o armata de tortionari - Navodaru si Co. Galatiul se va scufunda incet si sigur in rahatul emanat zilnic de Spider - Man! Galateni - treziti-va!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.