Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

Vine vara şi toţi căutăm să ne petrecem timpul liber cât mai mult afară, fie că vrem să mergem la plajă sau la iarbă verde. Sunt mulţumiţi gălăţenii cu zonele de agrement din Galaţi?
Mihai Păun: „Nu prea sunt zone de agrement. Nu mai ai unde să te duci, decât la o bere pe terasă. Altceva nu poţi să faci. Dar cu toate că suntem poziţionaţi la Dunăre, chiar nu avem deloc plaje şi zone de agrement. Acolo, la plaja de la Turnul TV era iniţial o chestie interesantă şi cu pontoane, dar s-a degradat. Nimeni nu a schimbat nimic. Nu am mai fost la Plaja Dunărea de foarte mult timp şi nu sunt curios absolut deloc, pentru că ştiu ce este acolo. Este mizerie şi, adesea, prea aglomerat. Este o lâncezeală şi o lipsă de implicare totală. Până şi la Nicoreşti ştiu că există un ştrand deosebit. Am fost anul trecut şi arăta foarte bine. Dacă până şi într-o localitate mică se poate, dar nu şi la noi, atunci e clar că ţine de implicare. Este o băltire totală la noi”.
Mariana Cambir: „Eu cred că avem locuri în care ne să petrecem timpul liber. Avem parcuri. Un exemplu ar fi parcul acesta de lângă sediul ziarului "Viaţa liberă", care cred că vă trăi veşnic. Grădina Publică va fi, probabil, cât de curând deschisă. Mai este Faleza, care este foarte căutată de turiştii care vin în Galaţi. Plaja Vacanţa, de lângă Real şi Selgros, era superbă. Locul acela avea şi pădure şi era nemaipomenit. Păcat că nu mai este. La bazinul de la Plaja Dunărea nu am mai fost de foarte mult timp. Îl las pentru copii, pentru adolescenţi. Nu mă interesează bazinul, dar pentru plajă m-aş duce probabil peste Dunăre”.
Denis: „Nu am fost niciodată la plaja Dunărea şi nici nu avem încredere să ne ducem acolo. Suntem studenţi de câţiva ani, dar nu e nimic promovat. Nu ştiu unde ne-am putea duce. Stăm acasă sau mergem la mare, vara”.

Citit 1571 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Mai 2013 17:36

2 comentarii

 • postat de AutorNecunoscut Joi, 23 Mai 2013 09:12 Link la comentariu
  0
  0

  Avem city manager , avem primar nou dezghetat , dar nimic nou sub soare.
  Propun macar pe perioada iernii sa il imprumutam pe Mazare ii dam gratuitate la Divino si gagici si poate ne lanseaza el in turism ca noi vrem doar combinatul siderurgic si santierul naval.
  De asta vine nea mitica de ne aseaza ceva in coasta si zice ca isi muta afacerea in honolulu pt ca nea exprimar Durbaca si nea exprimar Nicolae au dat combinatul cu pachet , mai aveau putin si il dadeau cu tot Galatiul cu tot cu locuitori , ca oricum multi sunt subjugati combinatului.
  Hai nea Primar sa producem ceva - Sfoara pentru export , Zona turistica , Energie (Lacuri de acumulare pentru a ne scuti de inundatii ),Plantatii de orez peste dunare in zona inundata(aducem pamant bun si cu ajutorul Gospodarire Urbana producem)si lista poate continua.
  Ajutor Social si somaj numai celor care indeplinesc un numar de 40 de ore de munca in una din unitatile din Galati macar ca necalificat si cu posibilitatea de a se experimenta in acel job daca ii place.

  Raportează
 • postat de Eu Joi, 23 Mai 2013 08:09 Link la comentariu
  0
  0

  Care zone de agrement ? Padurea Garboavele, plaja, bazinele, parcurile, Faleza ?
  De la extraordinar in sus. Nu se vede ?
  Ar trebui sa ne mandrim. Ce am dorim exact aia avem...

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.