Cât au costat deplasările peste hotare ale Consiliului Judeţului Galaţi

Cât au costat deplasările peste hotare ale Consiliului Judeţului Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Belgia, Olanda, Moldova, Italia, Ucraina, Bulgaria, SUA, Germania, Franţa şi Rusia nu sunt destinaţii turistice, ci ţările în care au ajuns reprezentanţii CJ Galaţi


Mai marii Consiliului Judeţului, în frunte cu preşedintele Nicolae Bacalbaşa, au cheltuit nu mai puţin de 47.112 lei pentru 18 plecări în străinătate de la 1 iulie 2012 până pe 24 mai 2013. Din totalul sumei cheltuite, aproape jumătate s-a dus în contul plecărilor lui Bacalbaşa, respectiv 20.626 de lei, pentru cele şapte deplasări ale sale. Cea mai scumpă deplasare a fost în schimb cea a directorului executiv a Direcţiei Economice şi Finanţe, Lucean Mihalcea, la Lexington, statul Kentucky, SUA, vizită de lucru organizată de Asocierea Directorilor Economici şi Contabili din judeţele României, care a costat 5.784 de lei.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 2045 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Mai 2013 18:46

11 comentarii

 • postat de navadaru si marin
  Vineri, 31 Mai 2013 07:08
  -trebuie pus si cat se deplaseaza spiderman si prin tara, pe la junimea iasi, pe la posturile tv nationale, pe la sibiu, pe la ucraina si chisinau cu masina, alea sunt cheltuieli pe care nu le contabilizeaza aici ca sa nu bata la ochi;
  - de ce nu se evidentiaza cat cheltuie mosul cu cei 4 tineri consilieri personali care au media de varsta de 70 anisori, si care iau cate 6000 lei pe luna sa terorizeze personalul?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cristina
  Joi, 30 Mai 2013 19:22
  Sa va fie rusine nesimtitilor .La noi in Romania politicieni iau un salariu mult mai mare decat parlamentari din Italia!
  Numai Excroci la noi hotie imi e jena de a fi roman se distreaza pe pe munca si sudoarea noastra.
  0
  0
  Raportează
 • postat de cir
  Joi, 30 Mai 2013 14:19
  Suma mi se pare mica (5700 Lei pe o deplasare in SUA este mai mult decat rezonabil). Cunosc patroni care cheltuie o suma similara pe 2-3 deplasari in strainatate. Ma intereseaza mai putin ca merge in deplasari, fie si pe bani publici insa vreau sa vad rezultatele.
  0
  0
  Raportează
 • postat de mihai
  Joi, 30 Mai 2013 13:46
  ACEST BACALBASA , a cheltuit 206 milioane bani vechi si debia este la inceputul mandatului ,Sa-i fie rusine ca nu se gandeste la cei care nu au ce manca ,El tot timpul si-l petrece prim plimbari , dar cu ce realizari ??!
  0
  0
  Raportează
 • postat de lili
  Joi, 30 Mai 2013 13:26
  La televizor mi s-a parut extraordinar auzind de protestul fiscal. Este degradant sa aud ca oameni i isi doresc gloante, sigur in mod retoric, si asa mi-am amintit de un discurs a unei persoane care sigur nu era in nici un fel prsoana politica, amintind de protestul fiscal. Va dati seama ce ar face nenorocitii acestia daca nu le-am plati impozitele si daca nu ar avea bani de la stat sa-i cheltuiasca???????????. Daca nu ar avea ce fura va garantez eu ca, unul nu ai vedea dintre acestia pe posturi ale administratiei publice. Asta pentru ca politic nu mai stim ce este bine, ca nu mai avem o singura persoana din zona orasului Galati care sa merite ales.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Buchir Daniel
  Joi, 30 Mai 2013 09:33
  Care sunt beneficiile aduse cetatenilor judetului Galati, ca urmare a cheltuirii acestor sume de bani? Poate ar trebui sa faceti un articol intrebandu-i de asta!
  0
  0
  Raportează
 • postat de George
  Joi, 30 Mai 2013 08:53
  URAAA!!!! USL!!! URRAAA! PSD!
  Agentia de Turism CJ Galati va ofera deplasari pe bani publici in strainatate timp de patru ani fara alte obligatii!
  Singura obligatie este sa pupati condurii mai marilor PSD care va vor oferi acces sigur la un loc in circuitele turistice internationale!
  Bacalbasa stie!
  ALOOOO! USL! Dar un bilet numai DUS nu aveti sa-i dati lu' Spider-Man? In Groenlanda, in Insulele Capului Verde! La dracu in praznic nu aveti bilet pentru el? Ca ne-a nenorocit viata! Ne-a distrus familiile! Avem copii de crescut si luam tratamente ca sa rezistam la serviciu! Sa veniti voi sa lucrati cu el, nemernicilor, ca nu mai putem suporta mojiciile, urletele, injuriile, turnatoriile si persecutiile! Este mai rau ca pe vremea comunistilor!
  FACETI CEVA CA NU MAI REZISTAM!
  0
  0
  Raportează
 • postat de sa eliminam parazitii din istitutii
  Joi, 30 Mai 2013 08:50
  Cine ii impiedica pe galateni sa dea afara aceste animale devoratoare de bani publici ? Ei stiu ca in afara de comentarii, barfe si balbe, pe tema inconstientei lor, cetateanul nu va face nimic altceva.Tocamai asemenea stare lipsita de simt civic, nesimtire cetateneasca, iresponsabilitate si adormire a cetateanului platitor de impozite, ii face pe acesti nesimtiti alesi chair de adormiti, sa faca ce vor ei, nesocotind scopul pentru care au fost investiti in acele scopuri.

  Eu sper ca intro zi se va auzi ca in Romania exista si gloante, intrucat nu vad alta posibilitate de a se curata societatea de acesti paraziti.Incepand cu nivelul central.Dupa ce se va termina cu acesti paraziti, se va putea continua cu cainii comunitari si alte specimene pe doua picioare care nu face cinste unei societati civilizate.

  Nu, nu incit la fapte reprobabile.Ca sa nu se intample asa ceva, cei pe care cetateanul i-a ales, sa-si faca datoria, nu sa-si bata joc.Ca asta se intampla in Romania de 22 de ani.Bataie de joc cu personaje noi tip Ponta si Antonescu care vrea cu orice pret sa ajunga presedintele Romaniei, stiind ca prostii ii vor da girul.Deci gloante domnilor.Neintarziat.
  0
  0
  Raportează
 • postat de cristi
  Joi, 30 Mai 2013 07:56
  Ce altceva au facut mai marii CJ Galati decat plimbari?????????? Nu numai ca nu fac nimic pentru cetateni dar comportamentul lor nu duce decat la faptul ca ne urasc. Este imposibil ca aceste persoane sa nu realizeze faptul ca cheltuiesc din hana celor lipsiti de orice sansa, ca odata ajunsi pe posturi de conducere din administratia publica nu sunt in slujba lor ci a cetatenilor.
  0
  0
  Raportează
 • postat de florin
  Joi, 30 Mai 2013 07:13
  Hai ca asta e tare de tot " Asocierea Directorilor Economici şi Contabili din judeţele României" care a avut loc in SUA. Bani cheltuiti aiurea
  0
  0
  Raportează
 • postat de Axon
  Joi, 30 Mai 2013 03:29
  Acest presedinte de paie, asemanator cu personanajul FUNT a lui Ilf si Petrov, atat stie sa faca: sa se plimbe prin strainataturi pe bani publici, sa semene dihonie peste tot pe unde trece si sa se proclame patronul cainilor comunitari. Biet saltimbanc, ce demon ti-a ursit sa stai pe un foliu mult prea inalt pentru FUND-ul tau?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.