Cât au costat deplasările peste hotare ale Consiliului Judeţului Galaţi

Cât au costat deplasările peste hotare ale Consiliului Judeţului Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Belgia, Olanda, Moldova, Italia, Ucraina, Bulgaria, SUA, Germania, Franţa şi Rusia nu sunt destinaţii turistice, ci ţările în care au ajuns reprezentanţii CJ Galaţi


Mai marii Consiliului Judeţului, în frunte cu preşedintele Nicolae Bacalbaşa, au cheltuit nu mai puţin de 47.112 lei pentru 18 plecări în străinătate de la 1 iulie 2012 până pe 24 mai 2013. Din totalul sumei cheltuite, aproape jumătate s-a dus în contul plecărilor lui Bacalbaşa, respectiv 20.626 de lei, pentru cele şapte deplasări ale sale. Cea mai scumpă deplasare a fost în schimb cea a directorului executiv a Direcţiei Economice şi Finanţe, Lucean Mihalcea, la Lexington, statul Kentucky, SUA, vizită de lucru organizată de Asocierea Directorilor Economici şi Contabili din judeţele României, care a costat 5.784 de lei.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 2178 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Mai 2013 18:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.