Controlul calităţii efectuat de cetăţeni

Controlul calităţii efectuat de cetăţeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În contextul în care în ultimul an au fost reabilitate mai multe artere a municipiului Galaţi, am întrebat cetăţenii oraşului ce părere au despre calitatea lucrărilor edilitare, respectiv sunt aceste lucrări bine realizate sau lasă de dorit. Iată ce ne-au răspuns:

Georgeta Marga: „Nu sunt de calitate. Imediat ce au fost asfaltate străzile, îşi dau seama că nu au realizat ceva cum trebuie şi iar intră în lucru. De exemplu, eu stau în Ţiglina III (Micro 16), abia au realizat linia de tramvai care duce spre Micro 19, au circulat tramvaiele câteva săptămâni, au întrerupt prin septembrie şi au promis că lucrările vor fi finalizate la 1 decembrie, acum iar au stricat. Nu există seriozitate din partea constructorilor şi nici din partea Primăriei. Eu nu mă pricep, dar ca cetăţean văd cum arată o stradă, că doar trec pe ea. În loc să lase loc pentru canalizare, ei asfaltează tot şi după aia, dacă îşi amintesc, mai sparg câte oleacă”.

Floricel Moraru: „Eu locuiesc pe Prelungirea Brăilei şi sunt mulţumit de strada Barboşi, care s-a realizat recent. Cred că au fost realizate bine inclusiv trotuarele. Cel puţin trotuarele, de când locuiesc eu acolo, din ’68, nu au mai fost reabilitate. În general, sunt mulţumit. Eu cred că a crescut calitatea lucrărilor. Înainte, când se asfalta, se strica imediat, dar acum văd că lucrările rezistă, pe strada Barboşi cel puţin”.

Doru: „Îşi bat joc de lucrările acestea. Eu stau la ţară. Şi noi vrem apă, canalizare, ne promit şi nu realizează nimic. Dar, din ce am văzut şi prin oraş, prin Galaţi, nu văd că ar fi de calitate lucrările”.

Elena Bondar: „Nu m-am uitat atât de atent, dar cel puţin strada Oţelarilor e frumos realizată. Să sperăm că ţine în timp şi nu apar gropi foarte curând. Eu am venit de foarte puţină vreme din Brăila şi îmi dau greu seama ce s-a îmbunătăţit. Dar strada este bună. De asemenea şi Parcul Viva îmi place cum este realizat”.

Citit 696 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Decembrie 2013 16:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.