Dispute şi acuze la Comisia de Dialog Social/ Direcţia pentru Tineret şi Sport este invizibilă

Dispute şi acuze la Comisia de Dialog Social/ Direcţia pentru Tineret şi Sport este invizibilă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport a fost luată la puricat, marţi, în cadrul Comisiei de Dialog Social de către şeful IMM-urilor gălăţene, Marian Filimon, dar şi de către prefectul Dorin Otrocol. Dacă primul nu s-a putut abţine ă nu remarce faptul că Direcţia este prea puţin vizibilă în viaţa sportivă gălăţeană, iar rezultatele nu există, pentru că este condusă de oameni necunoscuţi, reprezentantul Guvernului în teritoriu a acuzat conducerea Direcţiei că nu face altceva decât să arunce banii pe fereastră.

„Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport are 25 de obiective anul acesta, dintre care 22 sunt identice. Sigur, ne-ar fi interesat ce faceţi cu bazinul de înot, când îl mai terminaţi, ce faceţi cu tabăra de la Gârboavele, cu tabăra de la Buciumeni şi câţi bani mai aruncaţi aiurea pe fereastră. Dar e punctul meu de vedere şi ne vom apleca cu mai multă atenţie asupra activităţii dumneavoastră de acolo”, a declarat prefectul Dorin Otrocol.

Singura replică a directorului executiv al Direcţiei, Anamaria Vasiliu, a fost cu privire la activitatea de sport derulată de instituţie, potrivit căreia, aceasta a realizat tot ceea ce şi-a propus anul trecut, având în vedere şi bugetul pe care l-a avut. „Am reuşit să desfăşurăm şi să sprijinim foarte multe activităţi. Nu stă în atribuţiile Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport să acopere tot sportul gălăţean, mai sunt şi cluburi private”, a declarat directorul executiv, Anamaria Vasiliu.

Citit 2187 ori Ultima modificare Marți, 25 Februarie 2014 17:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.