Ce părere au gălăţenii despre trecerile de pietoni din oraş

Ce părere au gălăţenii despre trecerile de pietoni din oraş
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iată ce părere au gălăţenii despre numărul trecerilor de pietoni, cât şi despre modul cum sunt acestea amplasate.

Adrian, 43 de ani: „Sunt multe treceri care sunt amplasate în mod defectuos. Cel puţin aceasta de la Parfumul Teilor ar trebui amplasată undeva înainte de staţia de autobuz, acum sunt prea apropiate. Dacă, în momentul când traversezi, opreşte şi un maxi-taxi sau un autobuz, nu mai vezi dacă vine ceva din spate. Nu te poţi asigura, nu poţi face nimic. Chiar au fost accidente aici. Ar trebui schimbată, să se găsească o altă soluţie”.

Constantin Drăgănescu, 70 de ani: „Ar trebui puse şi alte treceri de pietoni, intermediare, cel puţin în zonele care sunt mai frecventate de către cetăţeni. De exemplu pe bulevardul Coşbuc sunt rare, sunt două la intersecţia principală şi una tocmai în Kogălniceanu. Era una intermediară, unde este Biserica baptistă, cred, care ar trebui refăcută. Avea utilitate. Oamenii trebuie acum să ocolească foarte mult. Ca să ajungi, de exemplu, la patinoar, trebuie să mergi până în capăt”.

Maria Manea, 62 de ani: „Sunt mulţumită de cum arată acestea, cel puţin pe traseele pe care le parcurg eu. Nu îmi pot da cu părerea vizavi de traseele pe care nu le parcurg, nu pot da un verdict general. E foarte bine amplasată şi aceasta de la Parfumul Teilor. Consider că distanţa faţă de staţia de autobuz este suficient de mare şi faţă de semafor, aşa că nu e problemă, cel puţin aici în zonă.”

Georgeta, 63 de ani: „Este distanţa foarte mare între trecerile de pietoni în anumite zone. Nu mi se par bine amplasate zebrele. Ar trebui ca Primăria să aibă mai multă grijă unde le amenajează. De exemplu, la Parfumul Teilor sunt două treceri foarte apropiate una de alta, când poate ar fi fost mai bine să fie înainte de staţia de autobuz, în preajma grădiniţei”.

Citit 803 ori Ultima modificare Duminică, 02 Martie 2014 16:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.