Primăria va amenaja trecerile de pietoni cerute de cititorii Vieţii libere

Primăria va amenaja trecerile de pietoni cerute de cititorii Vieţii libere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urma sesizării cititorilor noştri cu privire la lipsa trecerilor de pietoni de pe Bulevardul George Coşbuc, zona Shopping City, dar şi de pe strada Tecuci, între strada 1 Decembrie 1918 (zona cunoscută ca "La Maşniţă") şi strada Basarabiei (sens giratoriu nou), viceprimarul Radu Cosca, şeful Comisiei pentru siguranţa circulaţiei, ne-a declarat că problema a fost dată spre rezolvare Direcţiei Tehnice. „Deocamdată aşteptăm să se limpezească vremea, ca să putem realiza marcajele”, a declarat şeful Comisiei pentru siguranţa circulaţiei, Radu Cosca. Laolaltă cu această problemă au fost luate în calcul şi trecerile de pietoni care sunt amenajate prea aproape de staţiile de autobuz.

Citit 1304 ori Ultima modificare Luni, 03 Martie 2014 23:16

3 comentarii

 • postat de gabiR
  Marți, 04 Martie 2014 18:23
  5.13.226.***
  domnule primar,cu respect ptr.ce faceti, pe cand un semafor la intersectia dintre BRAILEI SI OTELARILOR,AICI MOR OAMENI,este cea mai PERICULOASA intersectie din oras cu un trafic infernal.aici trecem strada fugind rau.va multumesc.
  0
  5
  Raportează
 • postat de mihai
  Marți, 04 Martie 2014 10:16
  81.12.239.***
  Trecerea de pietoni de la intersectia Gheorghe Doja cu Nae Leonard este f.periculoasa ,datorita amplasamentului ei ,mai ales pe timp de noapte.Din cauza aglomerarii intersectiei cu vehicole care vireaza la stanga sau cedeaza trecerea ,pietonii de pe trecere sunt observati foarte tarziu! Parerea mea este ca ar trebui mutata(tanslatata) in dreptul cladirii telefoane!
  0
  6
  Raportează
 • postat de pieton
  Marți, 04 Martie 2014 09:19
  5.13.198.***
  Cosca Radu sa vina pe strada Henri Coanda intre magazinul Kaufland si bulevardul Cosbuc .Treceri de pietoni ce se termina in spatiul verde , si statie pentru mijloacele de transport in comun amplasate langa gardul viu . Sa poti ajunge la mijlocul de transport .trebuie sa treci prin gard .Ma refer la statia de langa magazinele situate in locatia cunoscuta sub numele de depozit .
  0
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.