Ce străzi cred gălăţenii că au nevoie de reparaţii

Ce străzi cred gălăţenii că au nevoie de reparaţii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria are în plan, anul acesta, modernizarea mai multor străzi din Galaţi, însă am dorit să aflăm care sunt străzile care au nevoie de reparaţii urgente, în opinia cititorilor noştri şi a gălăţenilor. În acest sens, i-am întrebat pe aceştia ce părere au despre starea carosabilului şi care sunt străzile care ţipă cel mai tare după asfalt. Iată care au fost răspunsurile primite:

Domnul Chirică, 61 de ani: „Eu stau pe strada Democraţiei. De trei ani de zile, tot spun că o reabilitează. Am înţeles că anul acesta chiar se apucă de ea. Am văzut că au venit cei de la Vega cu planurile şi hărţile, să schimbe şi canalizările, care sunt vechi de 100 de ani. Numai eu stau acolo de 60 de ani. Ar mai trebui modernizată şi strada Neniţescu, din spatele Pieţei. De când a venit primarul Marius Stan, parcă s-a mai realizat ceva, faţă de fostul meu coleg de la Combinat, Dumitru Nicolae”.

Domnul Manea, 64 de ani: „Strada pe care locuiesc este făcută. Nu prea circul, dar cred că prin cartiere, pe strada Oltului ar mai trebui reparat, să se termine Ana Ipătescu, să se termine cele începute şi să fie făcute cele care sunt distruse cu totul”.

Costel Dima, 58 de ani: „Nemulţumirea mea cea mai mare porneşte de la dejecţiile de pe străzi, lăsate de câini. Poliţia nu le dă amenzi persoanelor care deţin câini. Unde face animalul, acolo lasă. Stau pe cea mai frumoasă stradă din Galaţi, la ora actuală, pe Oţelarilor. Mulţumim Primăriei”.

Cătălin Lazăr, 38 de ani: „Ar trebui ca şi străzile periferice să fie modernizate: Centura, zona Lidl, sensul giratoriu, ieşirea din Galaţi către Smârdan, către Combinat, centura la intrarea în Galaţi dinspre Tecuci. Au apărut gropi şi pe digul către Brăila”.

Citit 1564 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Martie 2014 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.