Trei nume în trei săptămâni!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urmă cu două, maxim trei săptămâni, comunicatele de presă din partea Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi nu mai erau semnate cu acelaşi nume de către doamna directoare Camelia Grosu. În locul acestei semnături apărea Camelia Moroianu.

Aşa că am încercat să aflăm ce s-a întâmplat, mai ales că neoficial, se tot vorbeşte de ceva vreme de posibilitatea schimbării din funcţie a directoarei, nu din vreun motiv profesional, ci din eternul motiv… de partid.

Aşa am aflat că nu avem de-a face cu o nouă directoare, ci cu aceeaşi doamnă, dar cu numele schimbat, după pronunţarea unui divorţ.

La interval de o săptămână doamna Camelia Moroianu, fostă Grosu şi-a schimbat din nou numele în Burluc. Cum a fost posibilă misterioasa  schimbare pentru doamna Camelia, fostă Grosu, fostă Moroianu, actual Burluc?

Printr-un eveniment fericit, adică prin căsătorie, cununia având loc la începutul săptămânii care tocmai se încheie. Mirele este consilierul judeţean Silviu Burluc. Potrivit declaraţiei sale de avere, depusă anul trecut, la începutul mandatului, exista şi o doamnă Burluc, Lucia, de care, evident, a divorţat.

Actualii soţi Burluc sunt amândoi membri PD-L, aşadar se poate spune că nunta se va face într-o mare familie politică.

Motiv pentru care nu ne rămâne decât să le urăm „Casă de piatră” sau, potrivit sloganului partidului, tradiţionalul „Să trăiţi bine” – desigur, împreună!

Citit 1500 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.