Marius Stan îi liniștește pe susținătorii lui Chebac : „N-am de gând să trag scaunul nimănui”
Foto: Foto Corina Dobre

Marius Stan îi liniștește pe susținătorii lui Chebac : „N-am de gând să trag scaunul nimănui”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Proaspăt instalat în funcția de vicepreședinte al UNPR la nivel național, primarul Marius Stan a ținut să precizeze, joi, 9 aprilie, în prezența vicepremierului Gabriel Oprea și a deputatului Eugen Chebac (președintele Organizației Județene a UNPR) că „nu am tras scaunul nimănui și nici n-am de gând să-l fac vreodată”.

Edilul-șef a afirmat că „activitatea de administrație este mult prea complexă și mult prea mâncătoare de timp ca să poți să mai tinzi cumva sau să-ți propui să mai faci și activitate politică prin toate colțurile județului. Acesta este motivul pentru care cred eu că a fost necesară și o poziționare foarte clară a mea vizavi de subiectul ăsta. Nu mă dezic niciodată de mine. Am zis că nu-mi prea place politica, dar, din păcate, politica e în toate. Vicepreședinte sunt în virtutea poziției de primar.”.

Declarațiile lui Marius Stan au venit în contextul în care, în ultimele zile, în rândul membrilor UNPR s-a vorbit intens despre numirea primarului în funcția de președinte al municipalei gălățene a partidului.  „Suntem un partid militarizat, în sensul bun al cuvântului, și chiar suntem. Mai serioși, mai disciplinați”, a ținut să spună, printre altele, Gabriel Oprea.


CITEŞTE ŞI: MODIFICĂRI DE LEGE cu dedicaţie pentru parlamentari/ Cum vor să scape ALEŞII noştri de conflictul de interese

 

 

Citit 2686 ori Ultima modificare Vineri, 10 Aprilie 2015 15:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.