BILA ALBĂ/ BILA NEAGRĂ - Minune! Un proiect început ar putea fi şi finalizat

BILA ALBĂ/ BILA NEAGRĂ - Minune! Un proiect început ar putea fi şi finalizat
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Bila albă merge pentru reînceperea lucrărilor la Centura Tecuciului, care, deşi promisă până în decembrie 2013, a fost abandonată în iunie 2013, când SC Atlas SA şi-a retras toate utilajele. Zona a arătat dezolant timp de aproape doi ani. Dar, mai mult decât atât, Centura risca să se transforme într-un alt proiect necesar care murea în faşă. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a semnat, însă, recent, contractul pentru construcţia Variantei de Ocolire Tecuci cu Asocierea SC Eurocogen Filiala Aninoasa SRL - Aleandi SPA - Pasquale Alo’ SRL, astfel încât, în sfârşit, după ani buni, proiectul s-ar putea finaliza. Dacă lucrurile merg aşa cum arată contractul, într-un an de zile am putea avea trafic îmbunătăţit şi accidente mai puţine.
Bila neagră merge către ritmul de melc în care sunt identificate terenurile private transformate în gropi de gunoi, din cauză că proprietarii acestora nu sunt de găsit. Problema acestor terenuri ţine de ani buni şi este pasată mereu între Garda de Mediu şi tandemul Primărie - Ecosal. Primăria municipiului a fost însărcinată, în 2014, de către Garda de Mediu, să identifice terenurile pe care s-au înregistrat depozitări de deşeuri, dar care nu sunt în proprietatea municipiului şi găsirea proprietarilor acestora, însă municipalitatea nu a realizat măsura impusă de instituţia de Mediu. În acest moment, se pare că nu ar fi gata identificarea zonelor mizerabile de către Garda de Mediu, deşi ani la rând s-au identificat terenuri pline de gunoaie. Dacă toată lumea şi-ar fi făcut treaba, astfel de cazuri poate nu ar fi existat.

Citit 26359 ori Ultima modificare Duminică, 17 Mai 2015 15:39

3 comentarii

 • postat de Robert Popescu
  Luni, 25 Mai 2015 23:44
  5.254.65.***
  Ei hai, ati gresit adresa domnilor.
  La Teciuci e primar Tuchel. Penelist de frunte.
  Ori in contextul actual, nu o sa vedeti voi viata libera sa critice vreun penelist. Eventual, pe careva care trebuie matrasit de acolo. Altfel, nu o sa vedeti asa ceva. Mai ales "constructorul" Tuchel.
  1
  8
  Raportează
 • postat de rapsuns la comentariul anterior
  Duminică, 24 Mai 2015 05:25
  79.116.109.***
  Dar de ce sa-si dea demisia, cand de fapt ar trebui demis?
  0
  10
  Raportează
 • postat de Ecologistul
  Luni, 18 Mai 2015 11:41
  81.12.149.***
  Să-şi dea DEMISIA cine ar fi trebuit să identifice aceste terenuri. La Primărie nu există Fişe de post cu atribuţii ale funcţionarilor publici? Cine este Directorul de departament sau de serviciu?
  0
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.