Paznici, inspectori şi un administrator - Organigramă nouă la ADP-ul judeţului Galaţi

Paznici, inspectori şi un administrator - Organigramă nouă la ADP-ul judeţului Galaţi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Serviciul Public Judeţean de Administrare a Domeniului Public şi Privat, din subordinea Consiliului Judeţului, va avea cinci posturi noi. Modificarea organigramei a fost aprobată joi, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean.

Potrivit expunerii de motive, crearea posturilor era necesară pentru „asigurarea funcţionării, pazei şi menţinerii integrităţii infrastructurii şi bunurilor rezultate” prin proiectul „Conservarea biodiversităţii în pădurea Gârboavele”, proiect al CJ, şi prin proiectele de modernizare ale bălţii Zătun. Aşadar, vor fi un post de administrator, unul de paznic şi altul de îngrijitor la baza de agrement cu specific pescăresc de la balta Zătun, dar şi două posturi de inspector, pentru a asigura funcţionarea punctului de informare-vizitare realizat prin proiectul „Conservarea biodiversităţii în Pădurea Gârboavele”.

Până pe 2 noiembrie, trebuie semnat procesul-verbal de recepţie al proiectului „Baza de agrement cu specific pescăresc Balta Zătun”, în valoare de 1.485.000 de lei. Proiectul vizează construcţia unei staţii de epurare, loc pentru plajă, căsuţe, puţ forat, iluminat, duşuri, puncte de observaţie şi pontoane, şezlonguri, şapte refugii pentru pescari, şase foişoare de observaţie etc.

Proiectul din urmă, cel din Pădurea Gârboavele, presupune un punct de informare-vizitare, poteci, refugii pentru vizitatori, indicatoare şi panouri, precum şi infrastructură necesară animalelor care trăiesc în aria naturală protejată (adăpători, adăposturi pentru animale, suporturi pentru hrană).

Citit 2428 ori Ultima modificare Sâmbătă, 31 Octombrie 2015 01:08

3 comentarii

 • postat de xoz
  Miercuri, 04 Noiembrie 2015 16:32
  5.13.254.***
  pai na s-a aprobat iar pentru partid ceva pe bani publici ...ideea de la zatun nu e rea insa va fi din pacate o colcaiala de partid unde vor veni ca pe mosia proprie ca si pana acum plus neamurile si cunostintele deci bani nu se vor prea incasa ...deci asteptam teatrul de papusi cu concursul pe posturi iar dna doar va dormi in continuaresau se va preface
  0
  2
  Raportează
 • postat de mama AGLAIA
  Luni, 02 Noiembrie 2015 20:26
  86.126.16.***
  se pare ca durbi a flamanzit si si-a scos aghiotantii la marit numarul persoanelor ce or sa cotizeze la partid !
  0
  2
  Raportează
 • postat de ...prin Galati!
  Duminică, 01 Noiembrie 2015 09:36
  5.13.242.***
  Uite ca se poate face ceva in interesul galatenilor...daca se vrea, cu putin cap si ceva eforturi, se poate!
  1
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.