Coaliţia PD-L - PSD nu se rupe la Galaţi, pentru că nu există!

Coaliţia PD-L - PSD nu se rupe la Galaţi, pentru că nu există!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Biroul Permanent Judeţean al PD-L Galaţi a luat o decizie, la sfârşitul săptămânii trecute, cu privire la coaliţia cu PSD, hotărâre care, însă, nu a fost făcută publică de către liderul Mircea Toader (foto): „o vom face publică după ce o vom prezenta, marţi, la nivel naţional”.

Totuşi, Mircea Toader a declarat în numeroase rânduri că, la Galaţi, coaliţia cu PSD nu funcţionează – lucru evident şi prin majorităţile politice din CL şi CJ, realizate de PSD şi PNL -, aşadar, este improbabil să se fi decis în BPJ ruperea unei colaborări care nu există!

În plus, Toader consideră că o decizie, la nivel naţional, privind ruperea Coaliţiei trebuie să ia în calcul faptul că este foarte „periculos să se suprapună peste criza economică o criză politică”. În funcţie de părerile filialelor locale, la nivel naţional PD-L va lua o decizie cu privire la coaliţia cu PSD.

„La nivel local, Coaliţia PDL-PSD nu funcţionează deloc, în Parlament la fel, iar în Guvern şchioapătă”, a afirmat Mircea Toader care crede că ruperea Coaliţiei s-ar putea produce fără a exista o presiune electorală, adică după alegerile prezidenţiale.

Citit 805 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.