Președintele CJ Galaţi, Costel Fotea, se pronunță deschis pro-vaccinare

Președintele CJ Galaţi, Costel Fotea, se pronunță deschis pro-vaccinare
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Președintele Consiliului Județean (CJ), Costel Fotea, a făcut recent un apel la vaccinarea anti-COVID. În contextul în care spitalele gălățene nu mai fac față creșterii numărului de îmbolnăviri, apelul președintelui CJ este la responsabilitate și înțelepciune.

"Suntem într-o perioadă extrem de grea, în care trebuie să reflectăm mai mult la nevoile celor de lângă noi și la ceea ce contează cu adevărat. Trebuie să ne protejăm mai mult, să avem grijă de sănătatea noastră și a celor dragi nouă și să ne informăm corect. Vaccinarea ne apără de formele grave ale acestei boli. Eu sunt o persoană vaccinată, care a făcut ulterior această boală, iar vaccinul m-a protejat. Datorită vaccinului am avut o formă ușoară, cu puține simptome, pentru o perioadă scurtă de timp, iar recuperarea a fost rapidă", a precizat Costel Fotea, pe propria pagină de Facebook.

Acesta a adăugat că vaccinarea ne protejează pe noi și pe cei dragi nouă, iar sănătatea este cea mai importantă.

Rămâne de văzut dacă apelul președintelui Consiliului Județean va fi urmat, prin exemple proprii, și de primarii din localitățile gălățene unde rata de vaccinare anti-COVID este insignifiantă în raport cu numărul total de locuitori.

Citit 2944 ori Ultima modificare Joi, 21 Octombrie 2021 20:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.