UPDATE Incendiu violent într-un bloc din Țiglina 1. Un proprietar a murit (VIDEO)

UPDATE Incendiu violent într-un bloc din Țiglina 1. Un proprietar a murit (VIDEO)
Foto-captură video. Sursa, Facebook/Pro Lider FM
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

UPDATE, joi, 18 noiembrie 2021. Zeci de gălățeni care locuiesc în blocul turn aflat la intersecția străzilor Saturn și Brăilei au trecut prin clipe de panică, miercuri noapte, după ce un incendiu violent a izbucnit la etajul al nouălea al imobilului. Flăcările care ieșeau pe ferestrele apartamentului în care locuia, singur, un bărbat în vârstă de 70 de ani, i-au alertat inclusiv pe trecători și i-au împins pe mulți dintre cei aflați în bloc la acel moment, să fugă afară, în stradă, în așteptarea pompierilor. Patru autospeciale și echipaje de la SMURD au intervenit pentru lichidarea incendiului, la fața locului fiind adusă și autoscara pentru intervenție la înălțime. În acest timp, cu ajutorul polițiștilor de la Secția 2, circa 30 de persoane care locuiesc în blocul respectiv, au fost scoase din imobil. În mai puțin de 30 de minute, incendiul care a mistuit în întregime apartamentul în care a izbucnit, a fost lichidat. Din păcate, pentru proprietarul garsonierei nu s-a mai putut face nimic.

”Pompierii au scos din apartament un bărbat în vârstă de 70 de ani, cu multiple arsuri, intoxicație cu monoxid de carbon și aflat în stop cardio-respirator. Nu mai prezenta semne vitale și în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul SMURD, a fost declarat decedat”, a precizat lt. col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Incendiul violent a distrus în întregime garsoniera de la etajul al nouălea și a afectat tâmplăria termopan a apartamentelor aflate deasupra, respectiv dedesubt. (Mariana Constandache)


Miercuri, 17 noiembrie 2021. Apartament cuprins de flăcări, în Tiglina I  * Un incendiu violent a izbucnit în această seară, într-un bloc turn din cartierul gălățean Tiglina I. Un apartament situat la penultimul etaj a fost mistuit de flăcări. Pompierii nu au întârziat sa apară şi acționează cu o autoscară, pentru stingerea focului.

Cauza incendiului nu este deocamdată cunoscută.

VEDEȚI VIDEO AICI

Citit 10248 ori Ultima modificare Vineri, 19 Noiembrie 2021 01:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.