Delir al unui oficial rus: „Oriunde conduc un tanc este tot pământul meu iubit!”

Delir al unui oficial rus: „Oriunde conduc un tanc este tot pământul meu iubit!”
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Kirill Stremousov, cel mai cunoscut oficial instalat de ruși în regiunea Herson, afirmă într-un recent mesaj video delirant că Bucureștiul și de altfel întreaga lume este pământ rusesc.

„Văd munți și văi. Văd râuri și câmpuri. Acestea sunt întinderile Rusiei, aceasta este patria mea mamă. Văd Praga și Varșovia, Budapesta și Bucureștiul. Aceasta este nația rusească. Câte locuri îndrăgite sunt aici!”, exclamă Stremousov. 
 
„Văd pagode în Sri Lanka, văd Coreea și China. Oriunde conduc un tanc este tot pământul meu iubit! Văd râul Amazon, văd și crocodili! Este pământ rusesc, este patria mea mamă! În apropiere sunt piramidele, curg apele bogate ale Nilului, spălând un mal rusesc. Rușii mei, sunt mândru de voi!”, continuă oficialul instalat de ruși în teritoriile ocupate din regiunea Herson aflată în sudul Ucrainei.
 
„Văd Washingtonul într-o vale, văd Dallasul și Texasul! Cât de plăcut este să bei cvas (n.r. o băutură fermentată făcută din secară sau pâine de secară) gustos aici în Rusia! Soarele răsare asupra [orașului] Sydney, un ornitorinc înoată într-un iaz! Imnul începe să răsune într-un difuzor! Îmi voi începe ziua cu imnul rusesc!”, mai exclamă euforic acesta.
 
Sursa foto: Twitter
Citit 1598 ori Ultima modificare Marți, 18 Octombrie 2022 12:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.