Două noi corturi de triaj

Două noi corturi de triaj

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

În după-amiaza zilei de vineri, 27 martie, la Spitalul Clinic Județean de Urgență au ajuns patru mii de combinezoane de protecţie special concepute pentru risc biologic şi patrumii de măşti FFT3, pentru protecţia cadrelor medicale. ”Peste 6,3 milioane de lei s-au alocat până în acest moment pentru achiziţionarea de echipamente de protecţie şi materiale sanitare”, a precizat președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea.
Totodată, s-a decis montarea a încă două corturi de triaj a pacienţilor suspecţi de infectare cu noul coronavirus. Unul va fi folosit doar pentru cazurile grave care ajung la UPU, pentru care starea lor medicală impune activarea codului roşu şi pentru care există suspiciuni de infectare cu noul coronavirus, iar ambele vor fi dotate cu aparatura medicală necesară. Până în acest moment, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgență au fost montate patru corturi de triaj, iar astfel de puncte se mai găsesc la Spitalul de Boli Infecţioase şi la cel de Pneumoftiziologie.

Citit 705 ori Ultima modificare Luni, 30 Martie 2020 21:15

1 comentariu

  • postat de Tudor V Marți, 31 Martie 2020 04:17 89.136.0.*** Link la comentariu
    0
    2

    Nu pot aprecia articolul/comunicat incomplet. Chiar daca la acest moment informatia nu pare sa prezinte interes, oricum ulterior existand posibilitatea de a se afla furnizorul, poate era util de precizat in articol. Asa pentru artisticul situatiei. Cum de au fost gasite aceste produse, cine le-a furnizat pentru numai 6,3 milioane de lei (desi probabil le-a acizitionat ci 10.000 lei). ETC Intrebarile sigur vor fi puse de catre cei ce vor supravietui acestei pandemii de Covid, valorificata de gulere albe in interes propriu, mai presus de nevoile oamenilor si ale tarii!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.