Federaţia ”Solidaritatea Sanitară” a decis declanşarea protestelor în stradă

Federaţia ”Solidaritatea Sanitară” a decis declanşarea protestelor în stradă
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Federaţia „Solidaritatea Sanitară” a anunțat că va declanşa o serie de proteste în stradă, având în vedere „situaţia tot mai grea în care se află salariaţii din sănătate”. În fiecare zi de joi, sindicaliştii vor protesta în Piaţa Victoriei, între orele 11,00 și 13,00, scrie News.ro.
„Având în vedere dificultăţile fireşti generate de pandemia COVID-19, cărora li se adaugă indiferenţa Guvernului faţă de drepturile şi aşteptările angajaților din sistemul sanitar, Biroului Executiv al Federaţiei «Solidaritatea Sanitară» a decis susţinerea revendicărilor înaintate Guvernului prin intermediul protestelor în stradă. Acţiunile vor fi organizate sub forma protestelor desfăşurate în Piaţa Victoriei, cu numărul maxim de participanţi posibil în mod legal, săptămânal, în fiecare zi de joi, primul protest fiind organizat în data de 5 noiembrie 2020”, a transmis ”Solidaritatea Sanitară”.
Potrivit sursei citate, aceste proteste constituie o continuare a acţiunilor de protest iniţiate în data de 7 octombrie 2020. Federaţia solicită premierului Ludovic Orban organizarea şi coordonarea unei întâlniri cu reprezentanţii FSSR, la care să participe toţi miniştri responsabili de gestionarea acestei situaţii.

Citit 986 ori Ultima modificare Luni, 02 Noiembrie 2020 18:20

1 comentariu

 • postat de Tudor V
  Marți, 03 Noiembrie 2020 09:23
  89.136.0.***
  Niste ... din linia a X-a sindicala (a luptei anti Covid 19), cer sa fie bagati in seama. Probabil (sustinatori antimasca si antirestrictii) vor si ei sporul acordat personalului medical din spitalele suport covid, nefiind exclusa coordonarea din zona politica (avand in vedere caracatita sindicala a psd)!
  0
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.