Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Din Ajunul Crăciunului, în orașul Târgu Bujor, unde incidența cumulată a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile a fost mai mare de 3/1.000 de locuitori, se aplică, pe o perioadă de 14 zile, măsurile prevăzute în Hotărârea de Guvern nr. 1.065 din 11 decembrie 2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Tot din data de 24 decembrie, în comunele Frumușița și Suceveni, iar începând din prima zi de Crăciun și în Berești Meria, Cuca și Scânteiești, unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, se aplică, pentru o perioadă de două săptămâni restricțiile pentru acest nivel de infectare cu noul coronavirus.
Măsurile dispuse vor fi reevaluate de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Galați, în urma analizei efectuate de către Direcția de Sănătate Publică, la expirarea termenului pentru care au fost instituite.

Citit 2677 ori Ultima modificare Luni, 18 Ianuarie 2021 00:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.