Trei noi centre de vaccinare anti-Covid în județul Galați

Trei noi centre de vaccinare anti-Covid în județul Galați
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În județul Galați vor fi deschise trei noi centre de vaccinare pentru imunizarea cu serul anti-Covid produs de compania americană Moderna. Acestea vor fi operaționale la Tecuci (Sala de spectacole "Ion Petrovici"), Ivești (Căminul Cultural) și Corod (strada Ștefan cel Mare). Procesul de vaccinare va începe luni, 15 martie 2021, iar capacitatea fiecărui cabinet este de 60 de persoane pe zi.

Programarea se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din etapa a II-a, respectiv persoane cu vârsta peste 65 de ani, persoane aflate în evidența medicală cu boli cronice, cu vârsta minimă de 18 ani și cele încadrate într-un grad de handicap, însoțitorii acestora și persoanele care locuiesc la același domiciliu.

Modalitățile de programare sunt aceleași: individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei informatice, medicului de familie/curant, cât și prin call center sau la numărul unic 021.414.44.25, sau la numerele de suport destinate fiecărui județ în parte, disponibile pe platforma de informare https://vaccinare-covid.gov.ro.

Citit 2577 ori Ultima modificare Joi, 11 Martie 2021 12:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.