MEDICII AVERTIZEAZĂ: Unde nu-i apă, se instalează boala!

MEDICII AVERTIZEAZĂ: Unde nu-i apă, se instalează boala!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică (DJSP) informează că, fără suficientă apă rece, ne putem alege cu tot soiul de boli, de la hepatita de tip A, numită şi „boala mâinilor murdare”, până la afecţiuni diareice, dermatologice şi chiar febră tifoidă.

În cadrul şedinţei Comisiei de Dialog Social, reprezentata DJSP a precizat că, efectuând trei controale la sesizarea cetăţenilor, în 2015, specialiştii instituţiei au constat că, deşi apa rece şi apa caldă fuseseră sistate, Direcţia a informat SC Apă Canal SA, care a asigurat minimul necesar de 50 de litri de apă de locuitor.

Potrivit celor mai recente informaţii postate pe site-ul SC Apă Canal SA, în acest moment, nu se furnizează apă rece către 25 de asociaţii de locatari din oraş. Expuşi îmbolnăvirilor sunt deci măcar vreo câteva mii de oameni.

Citit 2606 ori Ultima modificare Vineri, 05 Februarie 2016 22:00

2 comentarii

 • postat de julien
  Miercuri, 27 Mai 2015 09:52
  5.13.151.***
  intreruperea furnizarii apei reci,este o masura ce poate fi luata numai de niste idioti.trebuie gasita o alta solutie pentru cei care nu platesc. datorita lipsei de apa,a mizeriei,a cainilor vagabonzi purtatori de microbi este posibil sa ne trezim cu o epidemie de holera sau chiar de ciuma.
  0
  6
  Raportează
 • postat de IP
  Miercuri, 27 Mai 2015 07:09
  5.13.211.***
  Conform articolului cei de la apa canal trebuie bagati la puscarie pentru ca pun in pericol sanatatea a mii de galateni. Asadar....la puscarie!
  1
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.