Apă și canalizare la Matca

Apă și canalizare la Matca

Facebook Primăria Matca
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Marți, 24 noiembrie 2020, a fost parafat un protocol pentru realizarea infrastructurii de apă şi canalizare în localitatea Matca. Documentul a fost semnat de preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, de noul primar al comunei Matca, Gheorghe Marin şi de către directorul Apă Canal Galaţi, Gelu Stan.
“Cu o populaţie de peste 12.000 de oameni, Matca este singura mare localitate din judeţ care nu are nici acum apă şi canalizare. În urma protocolului semnat, vor demara în regim de urgenţă toate studiile şi măsurătorile necesare, astfel încât să obţinem cât mai repede cu putinţă fondurile necesare realizării de la zero a infrastructurii de apă şi canalizare. Vorbim de o investiţie estimată la 20 de milioane de euro, pentru realizarea a 50 de kilometri de reţea de apă şi canalizare”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.
Cererea de finanţare urmează a fi depusă în cadrul Programului Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020.

Citit 3009 ori Ultima modificare Duminică, 29 Noiembrie 2020 15:41

1 comentariu

  • postat de Drum bun Sâmbătă, 12 Decembrie 2020 22:16 89.137.230.*** Link la comentariu
    0
    5

    Vorbiti cu primarul din Barlad sau presedintele consiliului judetean Barlad sa faca si el partea lui de drum ca e jale pe zona lor. Drumul Galati- Cuca- Barlad trebuie sa fie o prioritate pentru ca e un drum important pentru Galateni si cei care merg la Iasi, Vaslui .

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.