Rețea de gaze de șapte milioane de euro, la Smârdan

Rețea de gaze de șapte milioane de euro, la Smârdan
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Miercuri, 4 mai, UAT Smârdan a finalizat procedura de înscriere în platforma electronică a Programului Național de Investiții "Anghel Saligny" pentru obținerea finanțării obiectivului de investiții "înființare rețea de distribuție gaze naturale" în comuna din vecinătatea municipiului reședință de județ.
Conform primarului Silviu Zinica, este un proiect de aproape șapte milioane de euro, ce cuprinde 39 de kilometri de rețea și 3.294 de gospodării ce urmează a fi conectate. Pe pagina de socializare, acesta a adăugat că "în scurt timp vom semna contractul de finanțare și vom putea demara procedura de contractare pentru proiectare și execuție".
Mai exact, valoarea acestei investiții este de circa 34,46 milioane de lei, inclusiv TVA, din care contribuția UAT Smârdan se apropie de 1,25 milioane de lei.

Citit 2108 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Mai 2022 14:04

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro